Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Απόστρατος συνταγματάρχης Richard Black: «Ακόμα κι αν επιτεθούμε πρώτοι με πυρηνικά η Ρωσία θα μετατρέψει τις πόλεις μας σε ραδιενεργό γυαλί»

«Μία δαιμονική Νέα Τάξη Πραγμάτων οδηγεί τις ΗΠΑ σε έναν παγκόσμιο πόλεμο»

Ο πρώην γερουσιαστής της Πολιτείας της Βιρτζίνια απόστρατος Συνταγματάρχης Richard H. Black, προειδοποίησε ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους οδηγούν τον κόσμο σε έναν πυρηνικό πόλεμο.

Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά οι ΗΠΑ καθοδηγούνται από μία «δαιμονική Νέα Τάξη Πραγμάτων» και ακόμα κι αν επιτεθούν πρώτες με πυρηνικά ενάντια στην Ρωσία, η Μόσχα θα διαθέτει επαρκείς πυρηνικές δυνάμεις για να μετατρέψει τις αμερικανικές μητροπόλεις όπως και τις ευρωπαϊκές σε «ραδιενεργό γυαλί».

«Ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Roger Wicker είπε: ”Ίσως να αναλογιστούμε να στείλουμε αμερικανικά στρατεύματα μέσα στην Ουκρανία” και ότι ”δεν θα απέκλειε μια αιφνιδιαστική επίθεση με πυρηνικά,

Με άλλα λόγια, θα πρέπει να αναλογιστούμε την εκτόξευση μιας αιφνιδιαστικής επίθεσης τύπου Πέρλ Χάρμπορ, μιας που θα βρέξει πυρηνικές βόμβες στους δρόμους της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης δολοφονώντας εκατομμύρια αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών.

Η διοίκηση Biden έχει γίνει απίστευτα απερίσκεπτη.

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ενορχήστρωσε την βύθιση του ρωσικού καταδρομικού Μόσκβα, της ναυαρχίδας του στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Το ΝΑΤΟ σχεδόν σίγουρα ήλεγχε και πυροδότησε εκείνους τους πυραύλους.

Και αυτή φυσικά είναι μια πράξη πολέμου. Έχουμε τρελαθεί;

Και τι θα κάναμε αν η Ρωσία ανταπέδιδε; Εύκολα θα μπορούσαν να βυθίσουν ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο με υπερηχητικούς πυραύλους, για τους οποίους δεν υπάρχει καμία αποτελεσματική άμυνα…

Ακόμη και οι New York Times ένιωσαν άβολα αναφέροντας νευρικά ότι ο πόλεμος γίνεται πιο επικίνδυνος για την Αμερική.

Αυτό είναι το δικό μας 1914. Αυτή η μοιραία χρονιά όταν η δολοφονία του αρχιδούκα της Αυστροουγγαρίας πυροδότησε ένα κουβάρι στρατιωτικών συμμαχιών βυθίζοντας τον πλανήτη σε έναν πόλεμο που δολοφόνησε 20 εκατομμύρια και προετοίμασε το έδαφος για τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο ο οποίος δολοφόνησε άλλα 50 εκατομμύρια μετέπειτα.

Εμείς έχουμε ήδη δολοφονήσει μια ντουζίνα στρατηγούς και βυθίσαμε την ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου.

Η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι οι πυρηνικές υπερδυνάμεις του πλανήτη!

Κάθε δεδομένη στιγμή, η καθεμιά έχει 1.400 πυρηνικές κεφαλές έτοιμες προς εκτόξευση.

Ακόμη κι αν όντως εκτοξεύαμε μια μαζική αιφνιδιαστική επίθεση στη Ρωσία, ποτέ δεν θα καταφέρναμε να καταστρέψουμε τον μεγάλο της στόλο από πυρηνικά υποβρύχια, πολλοί απ’ τους υπερηχητικούς της πυραύλους θα εκτοξεύονταν νωρίς και πολλές άλλες βόμβες και πύραυλοι θα επιβίωναν απ’ τις αρχικές επιθέσεις.

Η Ρωσία τότε θα αντεπιτίθετο μετατρέποντας την Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον σε ραδιενεργό γυαλί…

Ελάχιστοι θα επιβίωναν στα μεγάλα μητροπολιτικά κέντρα όπως η Ατλάντα, το Σικάγο, το Σαν Φρανσίσκο, το Ντιτρόιτ και το Λος Άντζελες.

Ούτε η Ευρώπη ούτε η Ασία δεν θα την γλίτωναν… Η Ιαπωνία θα υφίστατο ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα που θα έκαναν την Χιροσίμα και το Ναγκασάκι να μοιάζουν με φωτίτσες… Το Λονδίνο θα εξαφανιζόταν από την Γη. Το Παρίσι, οι Βρυξέλες, το Βερολίνο και η Ρώμη θα αφανίζονταν.

Και για ποιο λόγο; Προς δόξαν κάποιας δαιμονικής, Νέας Τάξης Πραγμάτων;

Ο Χένρι Κίσινγκερ έχει καλέσει για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις εντός 2 μηνών πριν ο πόλεμος δημιουργήσει αναταραχές που δεν θα μπορούν να ξεπεραστούν…

Ειδάλλως προμηνύεται πυρηνικός πόλεμος και μια τρομερή Αποκάλυψη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις