Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Σάλος στη Λακωνία – Πακιστανικές σημαίες σε κορυφές Tης νότιας Λακωνίας!

 


Τελικά οι πρωταγωνιστές της υποστολής των Πακιστανικών σημαιών από κορυφές της νότιας Λακωνίας βγαίνουν μπροστά και ξεκαθαρίζουν ότι όχι μόνο πρόκειται για πραγματικά γεγονότα αλλά και για μια κατάσταση που επιβάλει άμεσα παρέμβαση κρατικών και εισαγγελικών λειτουργών.

Αρχικά το πρωί, στέλεχος της Αυτοδιοίκησης από την περιοχή, είχε διαψεύσει ότι πρόκειται για γεγονότα που έχουν εκτυλιχθεί στην περιοχή του δήμου Μονεμβάσιας. Ωστόσο στη συνέχεια, αφού δόθηκαν διευκρινίσεις απ όσους υπέστειλαν τις σημαίες, έγιναν αποδεκτά τα δημοσιεύματα.

Αυτό πλέον που έχει μεγάλη σημασία είναι να δούμε πως θα αντιδράσουν οι αρχές, αν και πως πολιτικές δυνάμεις να καταγγείλουν επίσημα το γεγονός, αλλά και το κατά πόσο οι ντόπιοι που υποστηρίζουν τα γεγονότα έχουν το θάρρος να υποστηρίξουν τις θέσεις τους ή θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους φοβούμενοι τι άραγε;

Να σημειωθεί τα στοιχεία αφορούν στην υποστολή και όχι στην έπαρση των σημαιών Πακιστάν, γεγονός που δεν στοιχειοθετεί κατηγορία εναντίον οποιουδήποτε.

Δείτε αφιέρωμα του notospress.gr για το «κράτος» των Πακιστανών στον Δήμο Ευρώτα: https://youtu.be/Y5ID-7ORTvM

 

πηγή: notospress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις