Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Η Σταρ Ελλάς που «πέταξε» το στέμμα της και έγινε πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό της Sirina – Έπιασε αμέσως δουλειά! (φωτό) Sirina

 Ήταν όνειρό της εδώ και χρόνια εξομολογήθηκε στους παραγωγούς της Sirina

Στροφή στην καριέρα αποφάσισε να κάνει η πρώην σταρ Ελλάς 2021, Κατερίνα Κουβουτσάκη!

Η πρώην σταρ Ελλάς «πέταξε» το στέμμα της, που δεν τις προσέφερε και τίποτα, και από βασίλισσα της ομορφιάς στον διαγωνισμό Star GS Hellas 2021 αποφάσισε να γίνει η νέα βασίλισσα της Sirina κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα: Να γίνει πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό!

Ακριβώς όπως και η πρώην συνάδελφός της, η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η εστεμμένη επισκέφθηκε αυτοπροσώπως τα γραφεία της Sirina, αφού ήταν το όνειρό της για χρόνια να συμμετάσχει σε αισθησιακές ταινίες.

 

Δίχως να χάσει χρόνο εξομολογήθηκε στους υπευθύνους της εταιρείας τα όνειρά της για να λάμψει στο «πανί» και δεν χάσανε χρόνο:

Ποια είναι η Κατερίνα Κουβουτσάκη

Η Κατερίνα Κουβουτσάκη είναι σπουδαγμένο κορίτσι.

Έχει τελειώσει κοσμετολογία, είναι 24 ετών, μένει στον Πειραιά και έχει δηλώσει για τους τίτλους ομορφιάς:

«Όταν ήμουν μικρή, πάντα ονειρευόμουν τη στιγμή να γίνω μια πριγκίπισσα ομορφιάς και να λάβω μέρος στα Εθνικά Καλλιστεία της χώρας μου. Μετά από 23 χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μου έγινε πραγματικότητα!

Είμαι υπερήφανη που είμαι η φετινή STAR GS HELLAS. Ως Miss Universe Greece 2021, ο στόχος μου είναι να προωθήσω τον πολιτισμό της χώρας μας στα πέρατα της γης και να δείξω σε όλους το νόημα της ελληνικής ομορφιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις