Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

TO Nεοταξίτικο Σιωνιστικό ΠΙΟΝΙ, Mε το ... “καλημέρα” ΕΚΘΕΤΕΙ ΟΛΑ “ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ” ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ

 


Τ.Μελόνι: Καταδικάζει την ενσωμάτωση των τεσσάρων περιφερειών στην Ρωσία
Τι αναφέρει στη γραπτή δήλωση της


Αναμενόμενο για όποιον σκέπτεται με ανιδιοτέλεια και κυρίως γνωρίζει και έχει ορθή κριτική σκέψη,  πως λειτουργεί παγκοσμίως όλο το πολιτικό σύστημα, ως ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ.
“ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ” που βιάστηκαν να υπερασπιστούν ΤΟ ΝΕΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, και κατηγόρησαν με ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ όσους είχαμε την ικανότητα να βλέπουμε χωρίς παρωπίδες, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.
 



Η …. ΝΑΥΠΛΙΩΤΙΣΣΑ ΑΚΟΥΕΙ;;;
ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ: “ΕΑΦ, Παραμένω ΑνώνυμοΣ” και άλλα σούργελα  που έχουν βρει στέγη στο ιστολόγιό της, είμαι σίγουρη πως … ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ…
Λέω λοιπόν δημοσίως Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ, ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΙΣ ΜΟΜΦΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ…
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ, ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΝΤΖΕΣ… ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Με γραπτή δήλωσή της, η νικήτρια των ιταλικών βουλευτικών εκλογών της περασμένης Κυριακής, Τζόρτζια Μελόνι, καταδίκασε τα δημοψηφίσματα που διοργάνωσε η Ρωσική Ομοσπονδία.

Πιο αναλυτικά, η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, τόνισε ότι: «Η δήλωση προσάρτησης στη Ρωσική Ομοσπονδία τεσσάρων περιοχών της Ουκρανίας μετά τα δημοψηφίσματα φάρσα τα οποία πραγματοποιήθηκαν υπό βίαιη στρατιωτική κατοχή, δεν έχει καμία νομική ή πολιτική αξία.

Ο Πούτιν αποδεικνύει και πάλι ότι διαθέτει ένα νέο ιμπεριαλιστικό όραμα, σοβιετικού τύπου, το οποίο απειλεί την ασφάλεια όλης της ευρωπαϊκής ηπείρου. Η νέα αυτή παραβίαση των κανόνων συνύπαρξης των Εθνών, από μέρους της Ρωσίας, επιβεβαιώνει την ανάγκη να παραμείνουν συμπαγείς και αρραγείς οι δυτικές δημοκρατίες».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις