Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Kύπρος: Η πιο περίεργη ληστεία – Άρπαξε από την σύζυγό του τσάντα με 70.000 ευρώ

 Άνδρας λήστεψε την… σύζυγό του στην Κύπρο γιατί αντιμετώπιζε, όπως είπε, οικονομικά προβλήματα.

Θύμα ληστείας με δράστη τον ίδιο της τον σύζυγο έπεσε μια γυναίκα στην Κύπρο το πρωί της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου.

Ήταν περίπου 08:45 το πρωί όταν η 43χρονη βοηθός Λογιστηρίου εταιρείας που διαχειρίζεται εστιατόρια στο κέντρο της Λεμεσού, παρέλαβε τα χρήματα των εισπράξεων των καταστημάτων για τις ημέρες του τριημέρου, προκειμένου να τα μεταφέρει στο λογιστήριο για καταμέτρηση.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 Κύπρου, ενώ βρισκόταν στην πλατεία του μεσαιωνικού Κάστρου στην Λεμεσό δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα, ο οποίος την έσπρωξε σε παρακείμενο πεζόδρομο και άρπαξε με την βία την τσάντα που κρατούσε και περιείχε τις εισπράξεις ύψους περίπου 70.000 ευρώ.

Ο δράστης φορούσε μαύρο φούτερ και είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με μάσκα, γυαλιά ηλίου και γάντια. Η 43χρονη κάλεσε βοήθεια και ένας πολίτης άρχισε να καταδιώκει τον δράστη, καταφέρνοντας τελικά να τον ακινητοποιήσει σε απόσταση 300 μέτρων από το σημείο.

 


Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στην περιοχή. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι δράστης της ληστείας ήταν ο 47 χρόνος σύζυγος της 43χρονης λογίστριας. Ερευνήθηκε το όχημά του 47χρονου όπου εντοπίστηκε η τσάντα πλάτης που έκλεψε, με διάφορους φάκελους με χρηματικά ποσά.

Στην συνέχεια, ο ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και ομολόγησε στις Αρχές ότι διέπραξε την ληστεία λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι η σύζυγος του δεν γνώριζε για αυτή την ενέργεια.  Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει την έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις