Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

KPHTH: Οδηγός έριξε μπουνιά σε μαθητή όταν του έκανε παρατήρηση γιατί δεν σταμάτησε στη διάβαση Στο νοσοκομείο ένας 17χρονος


 Ένα εξοργιστικό περιστατικό έγινε το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης, με πρωταγωνιστές ένα νταή οδηγό και δύο μαθητές Λυκείου.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν συγγενείς των δύο παιδιών στο cretapost, δύο αγόρια ηλικίας 16 και 17 ετών αντίστοιχα επιχείρησαν να περάσουν κεντρική λεωφόρο για να πάνε στο σχολείο τους από τη διάβαση πεζών. Ο οδηγός όμως του οχήματος δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο αγόρια, να του κάνει παρατήρηση, λέγοντας του «Πού πας; Διάβαση…»

Ο θερμόαιμος οδηγός τράβηξε χειρόφρενο και χωρίς να πει τίποτα, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και έδωσε μία μπουνιά στο 17χρονο αγόρι ρίχνοντας το στο οδόστρωμα, ενώ επιτέθηκε με σπρωξιές και στον 16χρονο φίλο του.

Διερχόμενοι μάλιστα οδηγοί επιτέθηκαν στον νταή οδηγό ενώ κάλεσαν την Αστυνομία. Άνδρες της Άμεσης Δράσης μέσα σε λίγα λεπτά είχαν περάσει χειροπέδες στον 20χρονο θερμόαιμο οδηγό και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 17χρονος μαθητής διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα στο πρόσωπο του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις