Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Κολωνός: Τουλάχιστον τρεις φορές φέρεται να είχε βιάσει την 12χρονη ο 35χρονος – H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

 


Νέα στοιχεία για τους δύο άνδρες που συνελήφθησαν χθες, κατηγορούμενοι για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο 35χρονος και ο 39χρονος συνελήφθησαν με βάση σχετικά εντάλματα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., και οι δύο είχαν αποκτήσει επαφή με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και στη συνέχεια συναντήθηκαν μαζί της και την βίασαν. Ο 35χρονος συνάντησε και κακοποίησε την 12χρονη τουλάχιστον τρεις φορές και ο 39χρονος μία φορά.

Ο πρώτος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση και ο δεύτερος για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη. Σημειώνεται ότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 39χρονου εντοπίστηκε ένα πιστόλι και 42 φυσίγγια.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες της 3-11-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 2 ημεδαποί, 35 και 39 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι απέκτησαν επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκαν μαζί της, ο 35χρονος τουλάχιστον (3) φορές και ο 39χρονος (1) φορά και προέβησαν στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: στην οικία του 35χρονου:
– 3 laptop
– tablet
– 2 κινητά τηλέφωνα

στην οικία του 39χρονου:
– πιστόλι και 42 φυσίγγια
– tablet
– κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις