Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Λιβαδειά: Αξιωματικός της Tροχαίας Mπαίνει ανάποδα σε δρόμο με ανασφάλιστο MHXANAKI – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

 


Μόλις μία μέρα ύστερα από το τροχαίο δυστύχημα στην Κατεχάκη που στοίχισε την ζωή σε μία 29χρονη γιατρό, ένα βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας προκαλεί θύελλα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα ένας οδηγός δίκυκλου μπαίνει αντίθετα σε κεντρικό μονόδρομο της Λιβαδειάς, όμως ένας περαστικός κατέγραψε με το κινητό του την παράβαση. Το μηχανάκι που θα δείτε στο βίντεο φέρεται να ανήκει σε αξιωματικό της Τροχαίας στη Λιβαδειά, ο οποίος κινείται ανάποδα σε μονόδρομο. Και το χειρότερο είναι ότι σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, το μηχανάκι που κυκλοφορεί ο συγκεκριμένος αξιωματικός φέρεται να είναι ανασφάλιστο για τρία χρόνια.

Το δυστύχημα στην Κατεχάκη

Το δυστύχημα στην Κατεχάκη συνέβη περίπου στις 05.00 το πρωί της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου. Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η άτυχη 29χρονη κινείτο στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση από τη Ραφήνα προς τον Καρέα για ένα χιλιόμετρο όταν συγκρούστηκε με ταξί.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας αλλά και η Πυροσβεστική η οποία προχώρησε στον απεγκλωβισμό της οδηγού. Η 29χρονη ανασύρθηκε νεκρή, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο οδηγός του ταξί, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται εκτός κινδύνου.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις