Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Βγήκαν τα πρώτα μαχαίρια! - «ΕΜΦΥΛΙΟΣ» στους Ρεπουμπλικάνους! Τραμπ εναντίον του…”δεξιού” ( ; ) Ντε Σάντις με φόντο το 2024


 Τα αποτελέσματα στις ενδιάμεσες εκλογές έχουν αφήσει μέχρι στιγμής μία γλυκόπικρη γεύση στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων.

Κόσμος και στελέχη της παράταξης στις ΗΠΑ είναι διαχμένοι σε ό,τι αφορά την ηγεσία της.

Όλα δείχνουν πως η κύρια μάχη για τις εκλογές του 2024 θα δοθεί ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, και τον λαοπρόβλητο κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις.

Ο τελευταίο μάλιστα δείχνει να σκέφτεται σοβαρά να βάλει υποψηφιότητα για να διεκδικήσει το το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις εκλογές του 2024.

Μία τέτοια εξέλιξη όμως δεν φαίνεται να αρέσει στον Τραμπ, ο οποίος ανέφερε τα εξής αποκαλώντας τον «Ron DeSanctimonious» (ανάμειξη του ονόματός του με τη λέξη “υποκριτής/ηθικολόγος):

«Ο Ρον είχε χαμηλή αποδοχή, κακές δημοσκοπήσεις και δεν είχε χρήματα, αλλά είπε ότι αν τον εγκρίνω, θα μπορούσε να κερδίσει. Επίσης βελτίωσα την εκστρατεία του, η οποία είχε καταρρεύσει εντελώς».

Είναι άραγε ο Ντε Σάντις ο διάδοχος του Τραμπ που έχουν ΣΤΗΣΕΙ οι διεθνιστές για να γιγαντώσουν τη χούντα στις ΗΠΑ και να παγιδεύσουν τους δεξιούς ψηφοφόρους.

Καθώς μπαίνουμε σε προεκλογική πλέον χρονιά στις ΗΠΑ τα σημάδια θα δείξουν τι πραγματικά ισχύει.

scr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις