Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

A.Tσίπρας: «O K. Mητσοτάκης ή είναι μειωμένου καταλογισμού και δεν πρέπει να κυβερνάει ή είναι αδίστακτος & επικίνδυνος»

 
«Δεν είναι δυνατόν να κυνηγάνε του νοικοκύρηδες οι Πάτσηδες ενός κόμματος που χρωστάει 390 εκατ. ευρώ»

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρας κατά την διάρκεια της χθεσινής του

συνέντευξης με την Μάρα Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ζητώντας την παραίτησή του αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών είτε επειδή είναι μειωμένης νοητικής δυνατότητας είτε επειδή είναι αδίστακτος.

Συγκεκριμένα είπε «Ο Κ.Μητοστάκης αν δεν γνώριζε για τις υποκλοπες είναι ή μειωμένου καταλογισμού άρα ανεπαρκής να κυβερνά τη χώρα ή αν γνώριζε είναι αδίστακτος και επικίνδυνος (και άρα πάλι δεν πρέπει να κυβερνάει την χώρα)».

Αναφερόμενος και στο έτερο σκάνδαλο Πάτση που κλονίζει τη ΝΔ και την κυβέρνηση είπε «Το κόμμα που χρωστάει 390 εκατ. ευρώ στις τράπεζες, που το υπουργικό συμβούλιο έχει 12 εκατ. χρέη συνολικά, έχει βγάλει στην αγορά Πάτσηδες να κυνηγούν νοικοκύρηδες».

Όπως είπε: «Ο κ. Μητσοτάκης αντί να παριστάνει τον αγανακτισμένο θα έπρεπε να έλθει στην Βουλή να δώσει απαντήσεις. Ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται, δεν ήλθε στη Βουλή στην συζήτηση της Εξεταστικής Επιτροπής, δεν ήλθε στην ερώτηση που του κατέθεσα, δεν πήγε στην επιτροπή Pega και δεν έρχεται και αύριο.

 Έχετε δει κανέναν αθώο να κρύβεται, οι ένοχοι κρύβονται. Ο πρωθυπουργός ελέγχεται από το κοινοβούλιο και από το ευρωκοινοβούλιο. Επικαλείται το απόρρητο, κρύβει κρίσιμους μάρτυρες, απειλεί με δέκα χρόνια φυλάκιση όποιους κάνουν αποκαλύψεις».

Ακολούθως είπε ότι «Έχουμε επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις. Έχουμε τέσσερις μήνες που έχει αποδειχθεί ότι ο κ. Ανδρουλάκης παρακολουθούνταν και από την επίσημη επισύνδεση και από το Predator.

Το ίδιο και δημοσιογράφος ερευνητικής δημοσιογραφίας. Το ίδιο και ο κ. Σπίρτζης. Επίσης ο κ. Μητσοτάκης απαγόρευσε στην ΑΔΑΕ να δώσει στοιχεία για την παρακολούθησή του δημοσιογράφου. Όταν ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε τα στοιχεία για την παρακολούθησή του προέκυψε ότι καταστράφηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις