Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: «Πάρε τα λεφτά και τρέχα» – Η πρεσβυτέρα «τσίμπησε» 2 εκατ. € και χρυσό και έφυγε μόλις έσκασε το σκάνδαλο! - Πήρε από την θυρίδα της τράπεζας ότι υπήρχε πριν την «ξηλώσουν» από το ΔΣ


Αναδημοσιευση απο pronews.gr

 Η σύζυγος του πατέρα Αντώνιου, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή είναι το άτομο που άδειασε τη θυρίδα και τους λογαριασμούς της Κιβωτού του

Κόσμου την Τρίτη (22/11), έχοντας ήδη οικειοποιηθεί ποσό άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ!

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης (22/11), σε υποκατάστημα γνωστής τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας -στην οποία μάλιστα υπάρχει λογαριασμός της Κιβωτού του Κόσμου ύψους 2.000.000 ευρώ- όπου πρώην μέλος του ΔΣ της οργάνωσης πήρε όλο το περιεχόμενο της θυρίδας.

Μάλιστα για την κίνηση έχουν ενημερωθεί και οι ελεγκτές της Επιτροπής για το Ξέπλυμα Χρήματος που ήδη ερευνούν τις ύποπτες δραστηριότητες της Κιβωτού του Κόσμου.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, πρόκειται για την ίδια την πρεσβυτέρα, η οποία μια ημέρα μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αλλάξει το Δ.Σ. της Κιβωτού, πήγε στην τράπεζα και πήρε το περιεχόμενο της θυρίδας.

Η ίδια μάλιστα, είχε ενημερώσει άλλη τράπεζα ότι σκοπεύει να ανοίξει νέα θυρίδα προφανώς για να τα μεταφέρει όλα εκεί και να συνεχίσουν ακάθεκτοι.

Πρόκειται για μια κίνηση η οποία προκαλεί ερωτηματικά, καθώς κανένας δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της θυρίδας.

Ήταν χρήματα; Κοσμήματα; Έγγραφα; Το σίγουρο είναι ότι η πρεσβυτέρα έσπευσε να εξαφανίσει το περιεχόμενό της όταν έμαθε ότι εκείνη και ο πατέρας Αντώνιος «ξηλώθηκαν» από την Κιβωτό του Κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις