Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Ηράκλειο: «Έφυγε» ξαφνικά 62χρονος εν ώρα εργασίας - Οι «ξαφνικοί θάνατοι» EXOYN λάβει διαστάσεις πανδημίας


 Μία ακόμα τραγωδία με ξαφνικό θάνατο έλαβε χώρα στο νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου ένας εργαζόμενος στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου «έσβησε» εν ώρα εργασίας.

Ο 62χρονος άνδρας, είχε μόλις μισή ώρα που είχε πιάσει δουλειά και άδειαζε τους κάδους στο κοιμητήριο, όταν ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Άμεσα συνάδελφοί του κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετέφερε στα ΤΕΠ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 62χρονος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και την Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου.

Υποτίθεται, πως φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του, θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, αλλά όπως και στις χιλιάδες άλλες περιπτώσεις το ζήτημα θα ξεχαστεί και τα αποτελέσματα δεν θα ανακοινωθούν.

Πλέον μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά για μία επιδημία «ξαφνικών θανάτων» που δεν… οφείλονται πουθενά αλλά εύκολα κάποιος μπορεί να δει πότε ξεκίνησαν.

Οι αυξημένοι θάνατοι που καταγράφονται στην χώρα (όπως και σε άλλες χώρες) ξεκίνησαν όλως τυχαίως με την περίοδο των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών κατά της Covid-19.

Το ζήτημα δεν μπορεί να συνεχιστεί να κρύβεται κάτω από το χαλί και πρέπει να διερευνηθεί με σοβαρές επιστημονικές μελέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις