Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Άρτα: Bγήκε στον δρόμο και φώναζε «σκότωσα τον αδελφό μου» – Oι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία για τη δολοφονία

 


Οικονομικοί λόγοι ήταν η αιτία του καβγά που είχαν σήμερα το μεσημέρι ο 60χρονος και ο 55χρονος αδελφός του, στην Άρτα, και είχε ως αποτέλεσμα ο πρώτος να ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου τον δεύτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τα δύο αδέλφια ήταν διαζευγμένα και συγκατοικούσαν στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Οι δυο τους, ωστόσο, είχαν συχνούς καβγάδες, κυρίως για οικονομικούς λόγους, και προκαλούσαν διαρκώς φασαρίες στην γειτονιά τους.

Έναν παρόμοιο καβγά είχαν και σήμερα το μεσημέρι. Ο 60χρονος, που αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, χτύπησε με τα χέρια του τον 55χρονο αδελφό του, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να χάσει τη ζωή του.

Αμέσως μετά, βγήκε στον δρόμο και άρχισε να φωνάζει πως «σκότωσα τον αδελφό μου».

Οι γείτονες ήταν εκείνοι που κάλεσαν τις αστυνομικές Αρχές, που έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 60χρονο, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνονται τα εξής:

«Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα σε περιοχή της Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, νωρίτερα στην αυλή του σπιτιού του, ο κατηγορούμενος κατάφερε χτυπήματα στον αδελφό του, με τον οποίο συνοικούσε, με αποτέλεσμα το θάνατό του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις