Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

BANA ΜΠΑΡΜΠΑ για Κυριάκο Μητσοτάκη: Ήταν στενοχωρημένος, είναι πολλά τα βάρη - "Η BANA ΨΑΧΝΕΙ ΜΠΑΡΜΠΑ!!!"

 Αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Για τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, μίλησε η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό και είπε χαρακτηριστικά ότι «ήταν στεναχωρημένος, είναι πολλά τα βάρη».

«Σαν Ελληνίδα πολίτης αυτό που ήθελα να κάνω πάντα και είχα ως όραμα ήταν να μπορούμε να εξάγουμε το πολιτιστικό μας κομμάτι παντού. Πιστεύω ότι ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός έχει πολλά να δώσει κι αντι να βρισκόμαστε μόνο στα ελληνικά φεστιβάλ, που είναι εξαιρετικά, γιατί να μην έχουν περισσότερη δουλειά οι Έλληνες καλλιτέχνες μέσω των πρεσβειών, του απόδημου ελληνισμού, του υπουργείου Εξωτερικών και να τους φέρουμε σε επαφή αυτό που αγαπάει ο κόσμος σε μας; Δεν είναι μόνο η θάλασσα, ο ήλιος, η ομορφιά του τόπου μας. Είναι και ο πολιτισμός» είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα, που ήταν καλεσμένη στο «Mega Καλημέρα».

Η έμπνευση στο εγχείρημα της Βάνας Μπάρμπα ήταν η Μελίνα Μερκούρη και το σχέδιό της για τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

«Σκεφτήκαμε το εξής: Γιατί να μην ξεκινήσουμε το ίδιο πράγμα όπου υπάρχει πολιτισμός; Η πατρίδα μας έχει εξαιρετικό υλικό σε καλλιτέχνες».

Περιγράφοντας το παρασκήνιο πίσω από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, είπε ότι εκείνη έστειλε mail στον Κυριάκο Μητσοτάκη και προς έκπληξή της, την επόμενη ημέρα της είχε απαντήσει.

«Ήταν πολύ αποτελεσματικός και αυτό είναι προς τιμήν του. Χάρηκα που τον συνάντησα. Ήταν στενοχωρημένος, είναι πολλά τα βάρη. Παρά ταύτα μας άκουσε» σχολίασε.

Η Βάνα Μπάρμπα απέκλεισε την ιδέα να ασχοληθεί με την πολιτική. «Δεν με έχει ανάγκη το ελληνικό κοινοβούλιο. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να ασχοληθώ με το κομμάτι των συναυλιών, των θεάτρων και των φιλανθρωπιών».

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο κεφάλαιο υποκριτική, ενώ τόνισε πως στην τηλεόραση επικρατεί ηλικιακός ρατσισμός. «Έχει κλείσει το κεφάλαιο υποκριτική για μένα, γιατί δεν έχω την ανάγκη. Είμαι 56 χρονών, έζησα, χόρτασα. Εάν θα έκανα κάτι θα το έκανα ερασιτεχνικά, μόνο και μόνο για να προσφέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις