Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Beat: «Τίτλοι τέλους» για την εφαρμογή μετακίνησης – Επηρεάζονται 170 εργαζόμενοι στην Αθήνα - Τι απόφαση πήρε ο γερμανικός όμιλος Free Now


 Την απόφαση να ανασταλλεί η λειτουργία της Beat, της εφαρμογής μετακίνησης του ομίλου Freenow στην Λατινική Αμερική, πήρε σύμφωνα με πληροφορίες, ο γερμανικός όμιλος.

Συγκεκριμένα, η απόφαση αυτή επηρέαζει τους 170 εργαζομένους στο hub της Free Now στην Αθήνα από τους οποίους ορισμένοι αναμένεται να απορροφηθούν στη μητρική, ενώ άλλοι θα κληθούν να επιλέξουν την λύση της εθελουσίας εξόδου, οι όροι της οποίας θα είναι εξατομικευμένοι για τον καθένα εξ’ αυτών.

Επιπλέον, τμήμα της δραστηριότητας στη Λατινική Αμερική, συμπεριλαμβανομένων των παγίων, όπως τα οχήματα, θα πωληθεί ενώ το υπόλοιπο κομμάτι θα εκκαθαριστεί.


Πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφαση της Free Now δεν επηρεάζει την ομάδα της εταιρείας που υποστηρίζει την ελληνική αγορά, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου, η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι το Beat, που λειτουργούσε στην Ελλάδα, ενοποιείται με την εφαρμογή μετακίνησης της μητρικής «Free Now».

Σημειώνεται πως η διοίκηση του ομίλου αποφάσισε να επικεντρωθεί στην αγορά της Ευρώπης, όπου η εφαρμογή Free Now έχει σημαντικό μερίδιο αγοράς, την ώρα που η αγορά της Λατινικής Αμερικής δεν ήταν κερδοφόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις