Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Mάρω Kοντού: HMOYN αρραβωνιασμένη με εφοπλιστή και όταν γνώρισα τον άνδρα μου πέταξα τη βέρα


 Η Μάρω Κοντού μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν όσα αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή.

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για τον πρώην άντρα της Αριστείδη Καρύδη-Φουκς ο οποίος είχε για ένα σύντομο διάστημα σχέση και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Μετά από εμένα, αφού είχαμε χαθεί, είχε μία σύντομη ερωτική σχέση με την Αλίκη. Εμείς ήδη είχαμε πει να χωρίσουμε και νομίζω ότι αμέσως μετά την Αλίκη, άρχισε να θέλει επανασύνδεση. Εγώ δεν το δέχτηκα» είπε η Μάρω Κοντού.

Ο ίδιος μάλιστα είχε κάνει ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας με σκοπό να την παντρευτεί. «Έκανε μία δήθεν απόπειρα και το έφαγα το παραμυθάκι εγώ κι έτσι παντρευτήκαμε».

«Η μαμά με είχε φροντίσει με ένα συνοικέσιο με έναν εφοπλιστή και μην έχοντας ακόμη ούτε ερωτευτεί είπα ναι. Στο τελευταίο γύρισμα γίνεται ένα τραπέζι από την παραγωγή, είμαστε όλοι και είναι απέναντί μου ο Καρύδης και μου πετάει σποράκια από πεπόνι. Απαντάω κι εγώ με τα σποράκια και μετά σταματάει, δεν μου δίνει σημασία. Έρχεται στο αυτί μου και μου λέει “εγώ με αρραβωνιασμένες δεν φλερτάρω. Και όπως δεν τον θέλω καθόλου αυτόν που έχω αρραβωνιαστεί, κι εκείνο το βράδυ έγινε ηλεκτρισμός, κάνω έτσι εγώ (πετάω τη βέρα), δίπλα η θάλασσα, και λέω “τώρα δεν είμαι”. Αυτό ήταν. Έφαγα ξύλο από τη μάνα μου, με έβρισε ο άλλος…» αποκάλυψε επίσης η Μάρω Κοντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις