Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Kαταγγελία 39χρονης στα Πατήσια για απόπειρα βιασμού σε δομή φιλοξενίας – H αστυνομία βρήκε και συνέλαβε έναν γυμνό 32χρονο Νιγηριανό - «Με έπιασε από το λαιμό για να με ακινητοποιήσει»


 Ένας 32χρονος Νιγηριανός, συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Πατησίων για απόπειρα βιασμού με θύμα μία 39χρονη ομοεθνή του σε δομή φιλοξενίας στα Κάτω Πατήσια.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (6/11), όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έλαβαν σήμα να μεταβούν στην οδό Πίνδου, διότι στο σημείο έλαβε χώρα απόπειρα βιασμού.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην περιοχή όπου έξω από χώρο εστίασης δομής φιλοξενίας εντόπισαν την 39χρονη Νιγηριανή, η οποία τους ανέφερε ότι ο δράστης – κατά δήλωση του άστεγος – βρίσκεται μέσα στο χώρο εστίασης της δομής φιλοξενίας και ότι πριν από λίγο αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της.

Μάλιστα, η γυναίκα ανέφερε ότι ο δράστης την έπιασε από το λαιμό για να την ακινητοποιήσει. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο χώρο και εντόπισαν τον 32χρονο Νιγηριανό γυμνό πάνω σε κρεβάτι, όπου προσποιείτο ότι κοιμάται. Αμέσως οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από το θύμα και συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι το θύμα δεν επιθυμούσε να προβεί σε ιατροδικαστική εξέταση. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις