Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Βαλασόπουλε πες αλεύρι!!! BINTEO «BOMBA» από την Γερμανική Κρατική Τηλεόραση


 Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Ο πρώην πολιτικός σύμβουλος για τις σχέσεις Γερμανίας-Ηνωμένων Πολιτειών, Βέρνερ Βάιντενφελντ λέει ότι κάθε έθνος που αρνείται να

συνεργαστεί με τις ΗΠΑ εκβιάζεται από την CIA και εκφοβίζεται για να υποταχθεί.

Ένα βίντεο ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, αφιερωμένο σε ανταποκριτές, όπως ο Παντελής Βαλασόπουλος που υμνούν τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, ουτέ καν την Γερμανία.

Οι ορθολογιστές Γερμανοί γνωρίζουν τι πέρασαν από τους Αμερικανούς και τους Συμμάχους στις λεγόμενες ζώνες κατοχής μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και την πίεση που δέχθηκε και δέχεται από την Ουάσινγκτον το Βερολίνο και όλες οι πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βάιντενφελντ:

«Μπορώ να σας πω ότι στα 12 μου χρόνια ως συντονιστής σe θέματα Αμερικής, έχω υπάρξει μάρτυρας 3 συμπεριφορών μέσα στην αμερικανική κυβέρνηση.

Την στιγμή που συμφωνείς μαζί τους, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και αγκαλιαζόμαστε.

Όταν διαφωνούμε σε δευτερεύοντα ζητήματα, τότε λέει η αμερικανική κυβέρνηση, μα τι συμβαίνει;;; πού είναι η ευγνωμοσύνη, εμείς κατακτήσαμε και διασφαλίσαμε την ελευθερία και την ασφάλεια των Γερμανών…

Αν έχεις διαφορετική γνώμη σ’ ένα σοβαρό ζήτημα, τότε εμφανίζεται υλικό από μυστικές υπηρεσίες, που ενοχοποιεί την Γερμανία και είτε συνεργάζεται είτε έρχεται η σειρά της».

Δείτε το βίντεο:

Ο Βαλασόπουλος όμως θέλει πόλεμο με την Ρωσία…

scr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις