Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ληστεία στο ΜΑΤΙ: Έδεσαν την οικιακή βοηθό και έκλεψαν έργα τέχνης και κοσμήματα


 Τον τρόμο έζησε μια οικιακή βοηθός, στα χέρια ληστών, που εισέβαλαν σε μονοκατοικία, στο Μάτι. Οι δράστες έδεσαν την γυναίκα, και άρπαξαν έργα τέχνης, κοσμήματα και χρήματα.

Σύμφωνα με τον Alpha, οι ληστές εισέβαλαν ξημερώματα ξηλώνοντας ένα παράθυρο στο ισόγειο. Στο σπίτι βρισκόταν μόνο η οικιακή βοηθός, την οποία έδεσαν για να δράσουν ανενόχλητοι. Οι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έδεσαν την ατύχημα γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι και επί τέσσερις ολόκληρες ώρες την μετέφεραν σε χώρους τους σπιτιού προκειμένου να υποδείξει στους δράστες που βρίσκονταν αντικείμενα μεγάλης αξίας και μετρητά.

«Εμείς ήμασταν στο εξωτερικό και μας ειδοποίησαν ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι. Γυρίσαμε και βρήκαμε το σπίτι αναστατωμένο και με πολλά κλοπιμαία. Λείπουν πολλά πράγματα από το σπίτι», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Οι δύο δράστες άρπαξαν έργα τέχνης, κοσμήματα και χρήματα και στη συνέχεια έγιναν καπνός. Η οικιακή βοηθός μόλις κατάφερε να λυθεί ειδοποίησε τις Αρχές και τους ιδιοκτήτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις