Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ανατροπή δεδομένων στα εμβόλια mRNA: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν πλέον στις ΗΠΑ από COVID-19 - Kaiser Family Institute: «Δεν μπορούμε πια να μιλάμε για πανδημία μη εμβολιασμένων»


 Για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας, η πλειονότητα των Αμερικανών που πέθαναν από τον κορωνοϊό ήταν εμβολιασμένοι -είτε πλήρως είτε μερικώς –  σύμφωνα με μια νέα ανάλυση ομοσπονδιακών και κρατικών υπηρεσιών, των ΗΠΑ.

Η φθίνουσα αποτελεσματικότητα των εμβολίων COVID-19 και τα ολοένα και πιο μεταδοτικά στελέχη του ιού που διαδίδονται σε ηλικιωμένους και ανοσοκατεσταλμένους ανθρώπους έχουν οδηγήσει σε περισσότερους θανάτους μεταξύ εκείνων που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου, διαπιστώνει ανάλυση της Washington Post που δημοσιεύθηκε αργά την Τετάρτη (23/11/2022).

«Το 58% των θανάτων από COVID-19  τον Αύγουστο ήταν άνθρωποι που εμβολιάστηκαν ή είχαν λάβει την ενισχυτικά δόση», ανέφερε η Post.

Η εφημερίδα περιέγραψε μια «ανησυχητική τάση», καθώς το ποσοστό των θανάτων των ανθρώπων που εμβολιάστηκαν «αυξάνεται σταθερά» τον τελευταίο χρόνο.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούσαν μόλις το 23% των θανάτων από COVID-19.

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ανήλθαν ξαφνικά  έως και 42%», έγραψαν οι Fenit Nirappil και Dan Keating της Washington Post.

«Δεν μπορούμε πλέον να πούμε ότι πρόκειται για πανδημία μη εμβολιασμένων», δήλωσε η αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Kaiser Family, Cynthia Cox, η οποία διεξήγαγε την ανάλυση για λογαριασμό της Post.

Κορυφαίοι υγειονομικοί αξιωματούχοι έχουν επανειλημμένα παροτρύνει τους Αμερικανούς να ολοκληρώσουν τη σειρά βασικών εμβολίων τους και να ενισχυθούν ώστε να μεγιστοποιήσουν την προστασία των εμβολίων κατά του COVID-19.

Σε μια ενημέρωση τύπου την Τρίτη, ο συντονιστής του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, Δρ. Ashish Jha, παρουσίασε τη νέα εκστρατεία της κυβέρνησης Μπάιντεν “σπριντ έξι εβδομάδων” για να εμβολιαστούν οι Αμερικανοί αυτή την εορταστική περίοδο.

«Η κατώτατη γραμμή είναι ότι κάνουμε ό,τι μπορούμε τις επόμενες έξι εβδομάδες για να βοηθήσουμε τις οικογένειες να λάβουν τα ενημερωμένα εμβόλια τους για τον COVID έως το τέλος του έτους, επειδή είναι η καλύτερη προστασία για αυτόν τον χειμώνα», είπε ο Jha, προσθέτοντας ότι η τελευταία επανάληψη του εμβολίου για τον COVID-19 είναι ένα εμβόλιο “μία φορά το χρόνο”, παρόμοιο με το εμβόλιο κατά της γρίπης.

Επιμένει ο Φάουτσι: Εμβολιαστείτε

Ο απερχόμενος επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Δρ. Άντονι Φάουτσι, μίλησε επίσης στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, όπου παρέδωσε το “τελικό του μήνυμα” πριν παραιτηθεί στο τέλος του έτους.

Ο Fauci τόνισε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εγκεκριμένων εμβολίων COVID-19 στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών και θανάτων και ενθάρρυνε τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν και να ενισχυθούν το συντομότερο δυνατό.

Σημείωσε δε,  ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά του κορωνοϊού μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και είπε ότι η ασθένεια δεν πρέπει να συγκρίνεται με άλλες ασθένειες που αντιμετωπίζονται με εμβόλια, όπως η ιλαρά, λόγω των νέων παραλλαγών που αναδύονται κάθε λίγους μήνες.

«Το μήνυμά μου, και το τελευταίο μου μήνυμα, ίσως το τελευταίο μήνυμα που σας δίνω από αυτό το βήμα, είναι ότι παρακαλώ, για τη δική σας ασφάλεια, για την οικογένειά σας, λάβετε το ενημερωμένο σας εμβόλιο COVID 19 μόλις πληροίτε τις προϋποθέσεις για προστασία τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και την κοινότητά σας», είπε ο Fauci.

«Σας προτρέπω να επισκεφτείτε το vaccine.gov για να βρείτε μια τοποθεσία όπου μπορείτε να πάρετε εύκολα ένα ενημερωμένο εμβόλιο και κάντε το το συντομότερο δυνατό.»

Πολλοί ιατρικοί εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένων των Fauci και Dr. Deborah Birx, έχουν αναγνωρίσει ότι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού δεν προστατεύουν απαραίτητα τους ανθρώπους από μόλυνση και μετάδοση.

Παρά το γεγονός αυτό, αρκετοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του γενικού χειρουργού της Φλόριντα, Δρ. Τζόζεφ Λαπάντο, επικρίθηκαν επειδή υποστήριξαν ότι τα εμβόλια για τον COVID δεν ήταν τόσο αποτελεσματικά όσο αρχικά ισχυριζόταν.

Τον Οκτώβριο, Ανώτατο Δικαστήριο της πολιτείας της Νέας Υόρκης διέταξε όλους τους υπαλλήλους που απολύθηκαν λόγω της εντολής εμβολιασμού της Νέας Υόρκης να αποκατασταθούν με καθυστερημένες αποδοχές, διαπιστώνοντας ότι «ο εμβολιασμός δεν εμποδίζει ένα άτομο να προσβληθεί ή να μεταδώσει τον COVID-19».

Στην Ελλάδα οι 7.000 υγειονομικοί δεν έχουν τέτοια αντιμετώπιση από την κυβέρνηση,. Το αντίθετο μάλιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις