Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Πέθανε η ηθοποιός Μαργαρίτα Λαμπρινού – HTAN σύζυγος του Σταύρου Ξενίδη


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών η ηθοποιός Μαργαρίτα Λαμπρινού, όπως έκανε γνωστό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα νοσούσε με κορονοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Ήταν η γυναίκα του ηθοποιού Σταύρου Ξενίδη, με τον οποίο για πολλά χρόνια φιλοξενούνταν στο Γηροκομείο Αθηνών.

Η ανάρτηση

Με μεγάλη μου θλιψη πληροφορήθηκα την αποχώρηση από τη ζωή της σπουδαίας ηθοποιού και Φίλης Μαργαρίτας Λαμπρινού η οποία έφυγε στα 97 της, χτυπημένη από τον κορωναιό στο νοσοκομείο Σωτηρία εχθές το βράδυ.

Ήταν από τις τελευταίες επιζώσες ηθοποιούς από τις σπουδαίες ταινίες του Βασίλη Λογοθετίδη,(οι άλλες δύο είναι η Ντίνα Σταθάτου και η Άννα Κυριακού) με πλούσια καριέρα στο θέατρο και στον κινηματογράφο, κόσμησε το εθνικό μας θέατρο για πολλά χρόνια με το ταλέντο της, πιστή σύντροφος του μεγάλου ηθοποιού Σταυρού Ξενίδη που και αυτός βρισκόταν μαζί της για πολλά χρόνια στο γηροκομείο Αθηνών. Είναι ο πρώτος άνθρωπος του θεάτρου που γνώρισα πριν 55 χρόνια γιατί συναντιόμασταν στο γηροκομείο Πειραιώς όπου στο ίδιο δωμάτιο ήταν η προγιαγιά μου και η θεία της, ο πρώτος άνθρωπος που μου δίδαξε την σημασία και τη σπουδαιότητα της χειμερινής κολύμβησης και ο πρώτος άνθρωπος που μου έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην πρώτη μου θεατρική παράσταση.. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Μαργαρίτα» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις