Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Βόλος: Nεκρός σε φρικτό τροχαίο 25χρονος – Tο αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με αγριογούρουνο


 Φρικτό τροχαίο σημειώθηκε στον Βόλο, στο ύψος των Μικροθηβών. Ένας 25χρονος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αγριογούρουνο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου σκοτώθηκε επί τόπου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Βόλου- Φαρσάλων ο 25χρονος, προσέκρουσε σε αγριογούρουνο που βρισκόταν σε ημιθανή κατάσταση στο οδόστρωμα, καθώς το ζώο νωρίτερα είχε χτυπηθεί από άλλο όχημα που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προς Φάρσαλα. Το όχημα οδηγούσε μία 40χρονη, η οποία κατά την πρόσκρουση, δεν τραυματίστηκε. Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό της.

Το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος 25χρονος, βγήκε εκτός πορείας, προσέκρουσε σε τσιμεντένια ράμπα και ανετράπη στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η σορός του 25χρονου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις