Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Oδοντίατροι Eπιβεβαίωσαν ότι μπορούν να καταλάβουν αν κάποιος ασθενής έχει κάνει πρόσφατα στοματικό έρωτα (vid)


 Οι οδοντίατροι εξήγησαν τι βλέπουν και καταλαβαίνουν εάν ο ασθενής έχει κάνει πρόσφατα στοματικό σεξ.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτα με διάφορες θεωρίες και φήμες σχετικά με το σεξ, μερικές από τις οποίες είναι αληθινές, ενώ κάποιες δεν προσεγγίζουν καν την πραγματικότητα.

Ωστόσο μια από αυτές τις φήμες είναι μάλλον αληθινή και πρόκειται για το αν μπορούν οι οδοντίατροι να καταλάβουν εάν ένας ασθενής έκανε πρόσφατα στοματικό σεξ.


Remaining Time 0:00
 

Σε βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Tik Tok και στο Reddit οι οδοντίατροι στο εξωτερικό υποστηρίζουν πως μπορούν να το καταλάβουν και το τεκμηριώνουν επιστημονικά.

Στο ένα βίντεο μια κοπέλα ρωτάει τον οδοντίατρο αν όντως ισχύει αυτό κι εκείνος της απαντάει: «Ναι, αυτό είναι αλήθεια».

«Μπορείτε να δείτε μώλωπες στον ιστό στο πίσω μέρος της μαλακής υπερώας. Και υπάρχει ένα συγκεκριμένο "μοτίβο". Έτσι, μετά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, παρατηρήσαμε ότι οι μώλωπες στην μαλακή υπερώα είναι πολύ πιο συχνοί», τόνισε ο γιατρός.

Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερα από 57.000 like την πρώτη ημέρα δημοσίευσής του, μαζί με χιλιάδες σχόλια από έκπληκτους χρήστες του Reddit.

Μάλιστα κάποια σχόλια ήταν διασκεδαστικά όπως: «Περιμένετε. Αποκλείεται να προσπαθήσατε να φάτε ένα ολόκληρο χοτ ντογκ χωρίς να το δαγκώσετε ή να το μασήσετε;».

Κάποιος άλλος έγραψε: «Ο οδοντίατρος κοιτάζοντας το στόμα σου βλέπει μελανιές. Λοιπόν, πώς ήταν το Σαββατοκύριακο σου;».

Τι υποστήριξε άλλος οδοντίατρος

Μάλιστα αυτή την θεωρία την υποστήριξαν κι άλλοι συνάδελφοί του, αφού οδοντίατρος σε ένα βίντεο στο TikTok, είχε αναφέρει πως είναι μια ερώτηση που του κάνουν συχνά.

Ο οδοντίατρος με το προφίλ @dentite στο TikTok, εξήγησε: «Αν σας αρέσει, ας πούμε, να γλείφετε ένα γλειφιτζούρι δεν είναι κάτι σπουδαίο. Αλλά ας πούμε αν γλείφετε πολλά και συνέχεια, τότε θα έχετε πρόβλημα».

Οδοντίατρος

Παραθέτοντας μια φωτογραφία πρόσθεσε: «Όπως μπορείτε να δείτε δημιουργούνται μώλωπες στην μαλακή υπερώα και ερεθισμός ακριβώς εκεί. Το ίδιο συμβαίνει και στο στοματικό σεξ. Μπορεί να δημιουργηθούν υπερώιες πετέχειες».

Αλλά αν ανησυχείτε μήπως ένας οδοντίατρος μπορεί να καταλάβει ολόκληρο το σεξουαλικό σας ιστορικό κοιτάζοντας μόνο μέσα στο στόμα σας, μην φοβάστε.

«Τώρα να σας απαντήσω και στο αν θα μπορούσα να καταλάβω αν το κάνατε πριν από τρία χρόνια; Όχι για τόσο μακρινό διάστημα δεν μπορώ, αλλά αν το κάνατε πρόσφατα και ήσασταν λίγο επιθετικοί μπορεί να δημιουργηθούν μώλωπες στον ουρανίσκο για παράδειγμα», συμπλήρωσε.

Τι είναι η υπερώα

Η υπερώα ή ουρανίσκος αποτελεί την οροφή της στοματικής κοιλότητας στους ανθρώπους και άλλα θηλαστικά. Χωρίζει την στοματική από την ρινική κοιλότητα.

Η μαλακή υπερώα αποτελεί την προς τα πίσω συνέχεια της σκληρής υπερώας. Αποτελείται από μύες που είναι καλυμμένοι με βλεννογόνο. Οι μύες αυτοί είναι ο διατείνων και ο ανελκτύρας του υπερώιου ιστίου, οι οποίοι προέρχονται από το κρανίο από πάνω, ο γλωσσοϋπερώιος και ο φαρυγγοϋπερώιος, οι οποίοι προέρχονται από κάτω και συγκεκριμένα από τη γλώσσα και τον φάρυγγα, και τον σταφυλίτη μυ. Στο οπίσθιο τμήμα της μαλακής υπερώας υπάρχει μια μικρή σταγονοειδής μυϊκή προεξοχή η οποία ονομάζεται σταφυλή.

Τι είναι οι υπερώιες πετέχειες

Οι υπερώιες πετέχειες είναι μικρές, κόκκινες ή μοβ κηλίδες στην οροφή του στόματός σας. Συχνά προκαλούνται από μια ιογενή λοίμωξη, όπως η γρίπη, ή μια αλλεργική αντίδραση. Οι υπερώιες πετέχειες συνήθως υποχωρούν από μόνες τους μέσα σε μία ή δύο εβδομάδες.

*πληροφορίες σχετικά με την πάθηση και την υπερώα: ysw.com, wikipedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις