Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

O…. φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς απαίτησε τα λεγόμενα «πάνελ θανάτου» απο τους παγκόσμιους ηγέτες της G20, δηλαδή ευθανασία στους φτωχούς που χρεώνουν το σύστημα υγείας!

 


Ο μη εκλεγμένος τσάρος της παγκόσμιας υγείας, o ευγονιστής Μπιλ Γκέιτς, επίτιμο πρόσωπο στη Σύνοδο Κορυφής της G20 στο Μπαλί της Ινδονησίας έκανε μια συζήτηση σχετικά με τα λεγόμενα «πάνελ θανάτου» όπως τα ονόμασε, τα οποία θα είναι απαραίτητα στο εγγύς μέλλον προκειμένου να τεθεί τέλος στις ζωές ασθενών και άρρωστων ανθρώπων λόγω «υψηλού ιατρικού κόστους»..

Συνέχισε εξηγώντας ότι «η έλλειψη προθυμίας, ξέρετε… ξοδεύει ένα εκατομμύριο δολάρια σε αυτούς τους τελευταίους τρεις μήνες ζωής του αυτός ο ασθενής, θα ήταν καλύτερα να μην σπαταλήσουμε αυτά τα ωφελιμα ιατρικά έξοδα».

 


Τα σχέδια του Μπιλ Γκέιτς για τα «πάνελ θανάτου» αντικατοπτρίζουν τη γλώσσα που χρησιμοποιείται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ σχετικά με την ευθανασία και τη νέα λύση της καναδικής κυβέρνησης για την επίλυση του πληθωρισμού, των αστέγων, της εκτοξευόμενης εγκληματικότητας και των ελλείψεων τροφίμων – με απλά λόγια ευθανασία στους φτωχούς!

Η G20 είναι μια σύνοδος κορυφής στην οποία συμμετέχουν ηγέτες των πιο σημαντικών οικονομιών στον κόσμο και είναι ένας συνδυασμός χωρών που θεωρούνται «προηγμένες» ή «αναπτυσσόμενες» κάτι που φυσικά δεν ισχύει γιατί η Ινδία ή η Κίνα κατέχουν πολύ περισσότερο πλούτο.

Πέρα από τις αίθουσες όπου οι παγκόσμιοι πολιτικοί ηγέτες κάθονται και διαμαρτύρονται για διάφορα προβλήματα που προκαλούνται απο τους φτωχούς (ή άχρηστους φαγάδες) που καταστρέφουν το πλανήτη. Υπάρχουν και δεκάδες παράπλευρες εκδηλώσεις όπου το λόγο παίρνουν «υψηλά πρόσωπα», δηλαδή η διεθνής πλουτοκρατία.

Υπάρχει το B20 – το “B” αναφαίρεται στους πλούσιους. Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και νέος αυτοκράτορας του Twitter, ο Έλον Μασκ (ή Έλλην Μασκ, για κάποιους ελαφρόμυαλους Έλλην), ήταν παρών εκεί, μαζί με τις πιο καθιερωμένες προσωπικότητες της ελίτ, δίπλα στον Μπιλ Γκέιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις