Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Φανατικός θαυμαστής τoυ Μητσοτάκη του φώναζε: «Είσαι ο Μέσι της πολιτικής, δεν παίζεσαι, επίθεση» (vid)


 Κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Πύδνας-Ολύμπου, ένας θαυμαστής του Κυριάκου Μητσοτάκη έκλεψε την παράσταση με τις επευφημίες του.

Το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ Θα διατεθεί για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Αιγίνιο Πιερίας, όπως ανακοινώθηκε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Δήμο Πύδνας- Κολινδρού. Επίσης θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία Βιοτεχνικού Πάρκου και, με συνεργασία των υπουργείων Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, η αξιοποίηση του κτιρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγινίου, που παραμένει κουφάρι εδώ και 40 χρόνια.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη σημασία του έργου για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

 


Έξω από το δημαρχείο, στο Αιγίνιο, τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας, ο οποίος τον καλωσόρισε, οι δήμαρχοι Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και Δίου-Ολύμπου Ευάγγελος Γερολιόλιος, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ξενοφών Μπαραλιάκος 'Αννα Μανή- Παπαδημητρίου και Σάββας Χιονίδης και η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Εκεί είχαν συγκεντρωθεί και κάτοικοι της περιοχής τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε, μόλις έφτασε, και συνομίλησε μαζί τους. Ο πρωθυπουργός έφτασε με καθυστέρηση μιας ώρας και είπε στον Δήμαρχο ότι η καθυστέρηση του οφείλεται στην ομίχλη που είχε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης. Θυμήθηκε μάλιστα ότι το 2019 είχε ματαιωθεί η επίσκεψή του στην Πιερία, λόγω της ομίχλης στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με εργαζόμενους στο δημαρχείο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα της περιοχής.

Κατά την αναχώρησή του, ένας φανατικός -όπως αποδείχθηκε, θαυμαστής του, έκλεψε την παράσταση με τις φωνές του, λέγοντας: «Είσαι ο Μέσι της πολιτικής, πάρτο χαμπάρι... Ο Μέσι της πολιτικής είσαι. Δεν παίζεσαι. Με τίποτα δεν παίζεσαι. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Επίθεση».

Δείτε το χαρακτηριστικό video...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις