Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Πρόκληση στη pόδο από τουρκικό σκάφος: Παρενόχλησε Παραολυμπιονίκη kολυμβητή που εκπλήρωνε το TAMA του


 Ένα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε ανοιχτά της Ρόδου, αφού μια τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε τον Παραολυμπιονίκη κολυμβητή Χαράλαμπο Ταϊγανίδη που εκπλήρωνε το τάμα του.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του OPEN, το τουρκικό πλοίο εισήλθε στα ελληνικά ύδατα και τον ακολούθησε τον Παραολυμπιονίκη για μερικά μίλια.

 



Σημειώνεται, ότι ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης πραγματοποίησε το εγχείρημα να κολυμπήσει από τη Ρόδο ως την ιερά μονή Πανορμίτη της Σύμης. Ο αθλητής έθεσε ως στόχο να διανύσει τα 25 μίλια, προκειμένου να παραδώσει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Μεξικό, στον Αρχάγγελο Μιχαήλ της Σύμης.

Ο Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης ξεκίνησε το ταξίδι του στη Σύμη λίγο μετά τις 7 το πρωί, ενώ στο πλευρό του βρισκόταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

Έτσι, ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, στα 41 του χρόνια εκπληρώνει το τάμα του, φτάνοντας στις 5.10 στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτου και έγινε δεκτός με επευφημίες και χειροκροτήματα από τους προσκυνητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις