Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Πέντε παιδιά σώθηκαν από το σπίτι της φρίκης, για να ζήσουν ξανά τον τρόμο: «Tους έλεγαν να τρώνε τον Eμετό τους» - Όλοι γνώριζαν κανείς δεν μιλούσε...


 Την απόλυτη φρίκη βίωσαν πέντε παιδιά που διασώθηκαν από ένα σπίτι, για να καταλήξουν με έναν παιδόφιλο. Τα άτυχα παιδιά αναγκαζόταν να φάνε τον δικό τους εμετό ενώ τους είπαν να αυτοκτονήσουν, αποκαλύπτει η DailyMail.com.

Τα παιδιά τα χτυπούσαν με ζώνες και σανδάλια, του έλεγαν ότι ήταν «άχρηστα» και απειλήθηκαν ότι θα επιστραφούν στους διεφθαρμένους βιολογικούς γονείς τους Ντέιβιντ και Λουίζ Τέρπιν, οι οποίοι εκτίουν πλέον ισόβια κάθειρξη για χρόνια κακοποίηση στα 13 παιδιά τους.


Νωρίτερα φέτος, η DailyMail.com αποκάλυψε ότι ο κακός θετός μπαμπάς Marcelino Olguin, 63 ετών, έχει κατηγορηθεί με επτά κατηγορίες για διάπραξη κακοποίησης παιδιού και για έξι για βασανιστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απόλυτη φρίκη φαίνεται πως βοήθησε και η 58χρονη σύζυγός του Ρόζα και η 37χρονη κόρη του Λένις, οι οποίες κατηγορήθηκαν για πολλαπλές κατηγορίες παιδικής κακοποίησης, καθώς επίσης για εκφοβισμό μαρτύρων και για απάτη. Οι νέες λεπτομέρειες της κακοποίησης προέκυψαν όταν τρία από τα κορίτσια μήνυσαν το Τμήμα Παιδικών Υπηρεσιών του Riverside County και τον ανάδοχο ChildNet τον Ιούλιο, επειδή τα έβαλαν στο σπίτι των Olguins με αυτούς τους θετούς «γονείς» τέρατα.

Οι γονείς της Τζόρνταν Τούρπιν

Σύμφωνα με την καταγγελία, τόσο η κομητεία Riverside όσο και η ChildNet – μια φιλανθρωπική οργάνωση με έδρα το Long Beach – γνώριζαν τη συμπεριφορά των Olguins πριν στείλουν τα παιδιά να ζήσουν στο «σπίτι» τους στο Perris της Καλιφόρνια. Οι δύο οργανώσεις φέρεται να είχαν λάβει αρκετές καταγγελίες για το τρίο της φρίκης από άλλα ανάδοχα παιδιά που είχαν υπό τη φροντίδα τους πριν φτάσουν τα παιδιά Turpin – και αγνόησαν τελείως μια ξεχωριστή καταγγελία από ένα από τα κορίτσια Turpin. Ως αποτέλεσμα, τρεις από τις αδερφές Turpin, ηλικίας επτά, 16 και 17 ετών, φέρεται να υπέστησαν τρία χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης από τα χέρια του Marcelino.

Ο Marcelino φέρεται να χάιδεψε και τα τρία παιδιά στους γλουτούς, τα πόδια και το στήθος, τα «φιλούσε στο στόμα» και έκανε «σεξουαλικά» σχόλια.

Μαζί με τη Rosa και τον Lennys, υπέβαλλε επίσης τα παιδιά σε σωματική κακοποίηση. Μεταξύ των οποίων χαστούκισμα στο πρόσωπο με σανδάλια και τραβώντας τους τα μαλλιά ενώ και οι τρεις τους τα κακοποιούσαν συναισθηματικά βάζοντάς τους να κάθονται έξω για ώρες ως τιμωρία. Η κακοποίηση περιελάβανε επίσης «κύκλους εξομολόγησης» όπου οι Olguins τους έκαναν να αφηγηθούν τη φρίκη της ανατροφής τους ενώ τους εμπόδιζαν να μιλήσουν στα ενήλικα αδέρφια τους. Και τα πέντε παιδιά απειλήθηκαν επανειλημμένα ότι θα τους βάλουν τα χέρια σε πρίζα και τα έβαζαν να παρακολουθήσουν καθώς ο Λένις φέρεται να βασάνιζε ένα άλλο παιδί που τα φρόντιζε. Οι νέες αποκαλύψεις έρχονται καθώς οι Olguins ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν ποινικές διώξεις – ξεκινώντας με μια διήμερη προδικαστική ακρόαση που προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου. Και οι τρεις έχουν δηλώσει αθώοι για πολλαπλές κατηγορίες κακοποίησης παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο το ChildNet, μια φιλανθρωπική οργάνωση που ειδικεύεται στην τοποθέτηση ευάλωτων παιδιών με ανάδοχους γονείς, όσο και η Διεύθυνση Παιδικών Υπηρεσιών της Κομητείας του Ρίβερσαϊντ, είχαν πολλές φορές δεχτεί καταγγελίες από παιδιά τα οποία είχαν κατηγορήσει τα ιδρύματα πως τους έβαλαν να ζήσουν σε λάθος οικογένειες. Ωστόσο τίποτα δεν έγινε.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι κοινωνικοί λειτουργοί επισκέφτηκαν το σπίτι 20 φορές μεταξύ 2003 και 2010 και γνώριζαν ότι το παιδί κακοποιούνταν, αλλά δεν κατάφεραν να το απομακρύνουν… Παρόλο που η Carranza συνελήφθη τον Μάιο του 2020, οι κοινωνικοί λειτουργοί από το τμήμα Παιδικών Υπηρεσιών αποφάσισαν να επιτρέψουν τις επισκέψεις της χωρίς επίβλεψη με τα παιδιά.

Είναι απίστευτο, ότι τα παιδιά βίωναν όλα αυτά μετά τις επισκέψεις χωρίς επίβλεψη, οι κοινωνικοί λειτουργοί αποφάσισαν να τον επιστρέψουν μόνιμα στη φροντίδα του Carranza τον Ιούνιο του 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις