Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Είναι επίσημο: Ο Ε.Μασκ ανακοίνωσε την επάνοδο του Ν.Τραμπ στο Twitter ο οποίος το υποδέχθηκε… χλιαρά - Πάνω από 15 εκατομμύρια ψήφισαν να επανέλθει ο πρώην πρόεδρος στην πλατφόρμα


 Λίγο περισσότεροι από 15 εκατομμύρια χρήστες του Twitter ψήφισαν στη δημοσκόπηση με το 51,8% να ψηφίζει υπέρ της επαναφοράς (είχε αποκλειστεί στις 6 Ιανουαρίου 2021) και το αποτέλεσμα να ανακοινώνει ο ίδιος ο Ε.Μασκ.


“Ο κόσμος μίλησε. Ο Τραμπ θα αποκατασταθεί”, έγραψε ο Μασκ στο Twitter.

Ο λογαριασμός του Τραμπ στο Twitter, ο οποίος είχε πάνω από 88 εκατομμύρια οπαδούς πριν αποκλειστεί στις 8 Ιανουαρίου του 2021, άρχισε να συγκεντρώνει οπαδούς και είχε σχεδόν 100.000 ακολούθους μέχρι αργά χθες το βράδυ του Σαββάτου. Νωρίτερα, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν αρχικά ότι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον λογαριασμό.

 Ο Τραμπ ωστόσο δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα πρόθυμος να επιστρέψει.

«Δεν βλέπω κανένα λόγο για αυτό», είπε ο πρώην πρόεδρος μέσω βίντεο όταν ρωτήθηκε εάν σχεδιάζει να επιστρέψει στο Twitter από μια επιτροπή στην ετήσια συνάντηση ηγεσίας του Ρεπουμπλικανικού Εβραϊκού Συνασπισμού.

Είπε ότι θα παραμείνει στη νέα του πλατφόρμα Truth Social, την εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την startup του “Trump Media & Technology Group (TMTG)”, η οποία, όπως είπε τα πηγαίνει «εξαιρετικά καλά».

Το Twitter δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο.

Σημειώνει ότι ο λογαριασμός έχει ήδη καταστεί προσπελάσιμος και, μέσα σε μόλις λίγη ώρα από την εκ νέου ενεργοποίησή του, οι followers εκτοξεύθηκαν, με τους συνολικούς ακολούθους να ξεπερνούν το 1,7 εκατομμύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις