Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο το 10% μπορεί να βρει τα γυαλιά σε 11 δευτερόλεπτα – Mπορείς;

 


Η οπτική ψευδαίσθηση της Κυριακής, έχει αέρα… χουζουρέματος. Η εικόνα που φαίνεται παραπάνω είναι μια εικόνα από την κρεβατοκάμαρα, στην οποία μπορείτε να δείτε ένα πολύχρωμο σεντόνι που απεικονίζει ένα δέντρο στο οποίο φαίνονται πουλιά και λουλούδια.

Το βασικό χρώμα στο σεντόνι είναι το λευκό μαζί με διάφορα άλλα δευτερεύοντα χρώματα.

Η πρόκληση που έχετε μπροστά σας είναι να βρείτε ένα ζευγάρι γυαλιά που κάποιος έχει αφήσει αφού σηκώθηκε από το κρεβάτι. Έχετε 11 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσετε επιτυχώς τη… δοκιμασία.

Όσα πρέπει να ξέρετε για την οπτική ψευδαίσθηση

Υπάρχουν τρεις τύποι οπτικών ψευδαισθήσεων, οι κυριολεκτικές, οι φυσιολογικές και οι γνωστικές ψευδαισθήσεις. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι εξαιρετικές στο να ξεγελούν τον εγκέφαλό σας. Εκτός από τον παράγοντα ψυχαγωγία, οι οπτικές ψευδαισθήσεις αποτελούν σπουδαίους πόρους για επιστημονική έρευνα. Οι επιστήμονες χρησιμοποιούν οπτικές ψευδαισθήσεις για να κατανοήσουν τη λειτουργία του εγκεφάλου. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν γίνει δημοφιλείς την τελευταία δεκαετία περίπου, και λόγω της διείσδυσης του Διαδικτύου σε ευρύτερα κοινά, η δημοτικότητα των οπτικών ψευδαισθήσεων έχει αυξηθεί σημαντικά.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι επίσης εξαιρετικές για τη βελτίωση των δεξιοτήτων παρατήρησής σας.

Η λύση της οπτικής ψευδαίσθησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις