Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Πυροβολισμός 16χρονου POMA στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε και δεύτερη σφαίρα – Ήταν καρφωμένη σε πόρτα ξενοδοχείου Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση


 Νέα στοιχεία τα οποία αφορούν τον τραυματισμό 16χρονου Ρομά από τα πυρά αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια καταδίωξης βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το πρωί της Τετάρτης (7/12) βρέθηκε δεύτερη σφαίρα η οποία ήταν καρφωμένη σε πόρτα παρακείμενου ξενοδοχείου στην περιοχή του πυροβολισμού.

Η σφαίρα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ έχει ήδη παραληφθεί από την Εγκληματολογική Υπηρεσία και αναμένεται να εξεταστεί ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε παρόμοια πορεία με την πρώτη, που τραυμάτισε στο κεφάλι τον 16χρονο. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο αποδειχθεί θα σημαίνει αυτόματα πως ο κατηγορούμενος αστυνομικός δεν πυροβόλησε στον αέρα ως προειδοποιητική βολή για να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε ο ανήλικος.

Παράλληλα, στο δικαστικό Μέγαρο παρουσιάστηκαν το πρωί της Τετάρτης οι γονείς του 16χρονου με τον δικηγόρο τους, Θεόφιλο Αλεξόπουλο προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής.


Πατέρας 16χρονου: Ζητάμε συγγνώμη, αλλά δεν έπρεπε να τον πυροβολήσει
«Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι δικαίωση. Να τιμωρηθεί και να μπει μέσα γιατί πυροβόλησε ένα 16χρονο. Το μεγάλωσα με τη φτώχεια μου. Ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί» είπε συγκινημένος ο πατέρας του ανήλικου που δίνει μάχη για τη ζωή του.

«Έκανε αυτό που έκανε και ζητάμε συγγνώμη. Δεν έπρεπε να σκοτώσει το παιδί μου, να το πυροβολήσει και να το σκοτώσει» σημείωσε ο πατέρας του 16χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις