Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Oσμή «παραδικαστικού» πίσω από την σκανδαλώδη αναγνώριση του κέντρου «ψευδομακεδονικής» γλώσσας!

Πληροφορία – φωτιά από την εφημερίδα Δημοκρατία

Για να επανέλθουμε στο θέμα, η αναγνώριση του συγκεκριμένου σωματείου αποτελεί σκάνδαλο πρώτου μεγέθους,

γιατί η περιγραφή των δραστηριοτήτων του συνιστά παραβίαση ακόμα και της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών!

Μία ανάγνωση στην ιστοσελίδα του εν λόγω «κέντρου», καθιστά σαφές ότι ο πραγματικός λόγος της ύπαρξης του είναι η προώθηση ψευτομακεδονικής «εθνικής μειονότητας» μέσα στην αληθινή Μακεδονία..

Το όνομα της “ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗΣ” δικαστίνας δώστε στην δημοσιότητα…
Γιατί μόνο μια ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ… και φυσικά, με το αζημίωτο…
ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

Η υπόθεση της αναγνώρισης του σωματείου ψευτομακεδονικής γλώσσας από το Ειρηνοδικείο Φλώρινας, περιέργως έχει περάσει στα ψιλά των ειδήσεων, αντί να έχει προκαλέσει σεισμό σε ολόκληρη την Ελλάδα και κυρίως την Μακεδονία.

Απορεί κανείς που χάθηκαν όλοι αυτοί οι μακεδονομάχοι των ΜΜΕ, ο Πορτοσάλτε, ο Οικονόμου και οι άλλοι «άξιοι απόγονοι» του Παύλου Μελά. Για τους πολιτικούς δεν το συζητάμε, το πιο πετυχημένο το είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος απευθυνόμενος στον Θάνο Πλεύρη στην ολομέλεια της Βουλής, όταν και η σκανδαλώδης αυτή υπόθεση είχε γίνει γνωστή: «Να και ο κύριος Πλεύρης, άφησε την περικεφαλαία του και της περικνημίδες του και ήρθε στο κοινοβούλιο»!

Για να επανέλθουμε στο θέμα, η αναγνώριση του συγκεκριμένου σωματείου αποτελεί σκάνδαλο πρώτου μεγέθους, γιατί η περιγραφή των δραστηριοτήτων του συνιστά παραβίαση ακόμα και της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών!

Μία ανάγνωση στην ιστοσελίδα του εν λόγω «κέντρου», καθιστά σαφές ότι ο πραγματικός λόγος της ύπαρξης του είναι η προώθηση ψευτομακεδονικής «εθνικής μειονότητας» μέσα στην αληθινή Μακεδονία..

Η πληροφορία λοιπόν που μεταφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία στο σημερινό της φύλλο, πρέπει να προκαλέσει συναγερμό: «Κατά μία πληροφορία, ο δικηγόρος του σωματείου που αναγνώρισε το ειρηνοδικείο Φλώρινας ως «μακεδονικό» με σκοπό την διάδοση της «μακεδονικής» γλώσσας, και έχει καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, είναι συγγενής με την δικαστή που εξέδωσε την απόφαση»!

Αναμένεται να δούμε εάν υπάρχουν ακόμα θεσμοί που να στέκονται όρθιοι σε αυτόν τον τόπο…

 

Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις