Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Δημιουργήθηκε Διεθνής Τράπεζα Αίματος για Ανεμβολίαστους που έχει Μέλη τουλάχιστον απο 16 χώρες!

 


Οι μη εμβολιασμένοι ασθενείς που χρειάζονται μεταγγίσεις μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση σε «ανεμβολίαστο αίμα» χάρη σε μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται «SafeBlood Donation», η οποία ξεκίνησε από έναν Ελβετό naturopath που ονομάζεται George Della Pietra.

Η δωρεές αίματος στο SafeBlood, επί του παρόντος έχουν μέλη σε τουλάχιστον 16 χώρες, με μακροπρόθεσμο στόχο να ανοίξουν τράπεζες αίματος που παρέχουν στα μέλη της ανεμβολίαστο πλάσμα, όπως ανέφερε και το VICE.

Σύμφωνα με τον George Della Pietra, η ζήτηση για «καθαρό αίμα» είναι τεράστια παγκοσμίως.

Μια μελέτη που αξιολογήθηκε από ομοτίμους στην Ιταλία διαπίστωσε ότι το 94% των ανθρώπων που εμφάνισαν παρενέργειες μετά τη λήψη εμβολίων mRNA είχαν μη φυσιολογικό αίμα και περιείχαν ξένη ύλη ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό.

Οι χειρουργοί πίστευαν ότι οι κατασκευαστές εμβολίων θα πρέπει να δώσουν μια εξήγηση ως προς το τι υπάρχει μέσα στα εμβόλια και γιατί υπάρχουν αυτά τα συστατικά.

«Σύμφωνα με την εμπειρία μας ως κλινικοί γιατροί, αυτές οι ενέσεις mRNA είναι πολύ διαφορετικές από τα παραδοσιακά “εμβόλια” και οι κατασκευαστές τους πρέπει, κατά τη γνώμη μας, να ξεκαθαρίσουν τι υπάρχει στις ενέσεις και γιατί υπάρχει», είπαν οι ερευνητές.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, πολλοί άνθρωποι αρνούνται τη μετάγγιση αίματος εάν ο δότης είχε λάβει εμβολιασμό Covid.

«Λαμβάνω εκατοντάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που με ρωτούν: “Αν έχουμε αίμα [διαθέσιμο], επειδή έχουν χειρουργική επέμβαση τις επόμενες εβδομάδες”», δήλωσε ο Pietra στο VICE World News.

«Θέλουμε να είμαστε μια πλατφόρμα για τους ανθρώπους που θέλουν να έχουν την ελεύθερη επιλογή αιμοδοτών», είπε. «Είτε πιστεύουν ότι υπάρχει μια πραγματική θεωρία συνωμοσίας, ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη κτλ… είτε επειδή απλώς “το θέλουν” για οποιονδήποτε λόγο».

Στις δικές του μελέτες εμβολιασμένου αίματος, ο Della Pietra ισχυρίστηκε ότι βρήκε τρομερή «μόλυνση» στο εμβόλιο COVID.

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο αίμα. Αυτός ήταν, για να είμαι ειλικρινής, ο κύριος λόγος που ξεκίνησα το όλο εγχείρημα, ήταν όταν είδα αυτό, τρομοκρατήθηκα τόσο πολύ», είπε.

Ο λόγος για τον οποίο η δωρεά αίματος “SafeBlood” αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες είναι επειδή οι «επίσημες» πηγές, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), επιμένουν ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ εμβολιασμένου και ανεμβολίαστου αίματος.

Τον Σεπτέμβριο, μια μητέρα είπε στο TGP ότι το ενός μηνός μωρό της πέθανε από θρόμβο αίματος που προκλήθηκε από τη λήψη «εμβολιασμένου με COVID εμβόλιο» κατά τη διάρκεια μετάγγισης αίματος.

«Πέθανε μετά από μετάγγιση αίματος εμβολιασμένου», ισχυρίστηκε ο Hertzler. «Έπαθε θρόμβο αίματος αμέσως μετά τη μετάγγισή του. Ένας θρόμβος αίματος που κανένα αντιπηκτικό δεν μπορούσε να διασπάσει».

Σύμφωνα με τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό, δεν «επισημαίνωνται τα προϊόντα αίματος ως εμβολιασμένων ή μη εμβολιασμένων, καθώς το εμβόλιο COVID-19 δεν εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και δεν ενέχει κινδύνους για την ασφάλεια του λήπτη».

«Ενώ τα αντισώματα που παράγονται από το διεγερμένο ανοσοποιητικό σύστημα ως απάντηση στον εμβολιασμό βρίσκονται σε όλη την κυκλοφορία του αίματος, τα πραγματικά συστατικά του εμβολίου δεν βρίσκονται…», δήλωσε η Jessa Merrill, διευθύντρια βιοϊατρικών επικοινωνιών του Ερυθρού Σταυρού.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις