Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Ριάλιτι που θα δούμε το 2023


 Τα ριάλιτι μπορεί να μην πρωταγωνιστούν στη μικρή οθόνη, όπως άλλες χρονιές, όμως δεν θα λείψουν στους τηλεθεατές. Κάποια πολυσυζητημένα πρότζεκτ επιστρέφουν και θα προκαλέσουν.

Το πολυαναμενόμενο «Survivor All Star» έρχεται στον ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Λιανό στο τιμόνι της παρουσίασης. Οι καλύτεροι παίκτες από προηγούμενους κύκλους θα ταξιδέψουν στον Αγιο Δομίνικο και το ενδιαφέρον των φανατικών του ριάλιτι μεγαλώνει. Η πρώτη επίσημη, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, έχει οριστεί για την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Παίκτες συνεχώς ανακοινώνονται, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εκπλήξεις θα πρωταγωνιστήσουν.

Ο μεγάλος αντίπαλος του προαναφερθέντος ακούει στο όνομα «MasterChef». Ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός, συνώνυμος της επιτυχίας, ο απόλυτος κυρίαρχος, τόσο στο είδος του όσο και στην prime time τηλεοπτική ζώνη, ετοιμάζεται να κατακτήσει και πάλι την κορυφή μέσα από τη συχνότητα του STAR. Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, τρία πρόσωπα που έχουν διαγράψει σημαντική επαγγελματική πορεία, αναδείχτηκαν τηλεοπτικά μέσα από το «MasterChef» και ξεχώρισαν αμέσως, τόσο για τη μεταξύ τους αχτύπητη χημεία και τις γνώσεις τους στη μαγειρική όσο και για το πηγαίο χιούμορ, τις απίθανες ατάκες, την έμφυτη ευγένεια, που αποτελεί έμπνευση και παράδειγμα, αλλά και τον σεβασμό, με τον οποίο αντιμετωπίζουν κάθε διαγωνιζόμενο, ξαναχτυπούν. Με δύσκολες δοκιμασίες και πολλές αλλαγές, το «MasterChef» αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις.

My style rocks, ή όπως λέμε το απόλυτο ριάλιτι μόδας

Μιλώντας για τηλεοπτικές επιστροφές, δεν θα μπορούσε να λείπει ο νέος κύκλος του «My style rocks». Το ριάλιτι μόδας επιστρέφει, με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια, μετά το τέλος της εκπομπής της στο MEGA, απέχει το πρώτο μισό της σεζόν κι έτσι εξέτασε με προσοχή την πρόταση που της έγινε από την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί και το κανάλι του Φαλήρου. Με εμπειρία και επιτυχημένη πορεία, αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη για την εν λόγω θέση, καθώς δεν έχει παρουσιάσει ξανά κάτι παρόμοιο. Αναφορικά με την κριτική επιτροπή, το ονόματα των Αγγελου Μπράτη και Βίκυς Κουλιανού, του Δημήτρη Σκουλού και της Ζενεβιέβ, ακούγονται έντονα στα γραφεία του ΣΚΑΪ, ενώ δεδομένη θεωρείται και η παρουσία του Λάκη Γαβαλά με γκεστ εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις