Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Άγριος καβγάς ζευγαριού στον Βόλο: 43χρονος ξυλοκόπησε την σύντροφό του κι εκείνη τον χτύπησε στο μάτι

 


Ο 43χρονος άνδρας και η 44χρονη γυναίκα συνελήφθησαν και πέρασαν το βράδυ στο κρατητήριο. Οι δύο σύντροφοι συμβιώνουν στο σπίτι του 43χρονου, όπου τις πρώτες ώρες της Παρασκευής ξέσπασε μεταξύ τους άγριος καβγάς.

Ο 43χρονος φέρεται να χτύπησε την σύντροφό του σε ολόκληρο το σώμα της και αντιμετωπίζει την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Στην 44χρονη ασκείται δίωξη για απλή σωματική βλάβη, καθώς φέρεται να χτύπησε τον άνδρα στο πρόσωπο και το μάτι.

Η κατάσταση μεταξύ του ζευγαριού ήταν τεταμένη και στη δικαστική αίθουσα χθες, με τους δύο συντρόφους να λογομαχούν, ενώ περίμεναν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thenewspaper.gr.

Η  44χρονη σχολίασε πως ήθελε να πάρει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι, ενώ ο 43χρονος την χαρακτήρισε «επικίνδυνη» και της απάντησε με οργή: «Σου απαγορεύω να ξαναμπείς στο σπίτι μου, μου έχεις προκαλέσει ψυχολογικά».

Κατηγόρησε μάλιστα την γυναίκα πως του είχε επιτεθεί το καλοκαίρι, σπάζοντάς του πλευρά, ενώ εκείνη ως αντίλογο αναρωτήθηκε: «Το καλοκαίρι μου εμπιστεύτηκες το παιδί σου και τώρα είμαι επικίνδυνη; Θέλω απλά τα πράγματα μου και να φύγω»

Όταν άρχισε η αυτόφωρη διαδικασία, η έδρα πρότεινε στο ζευγάρι να ακολουθηθεί η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης, αν το επιθυμούν και οι δύο, προκειμένου η υπόθεση να λυθεί εκτός δικαστικής αίθουσας.

Τόσο η 44χρονη όσο και ο 43χρονος δήλωσαν σύμφωνοι, και η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 5/1/23, ενώ οι δύο σύντροφοι αφέθηκαν ελεύθεροι και αναμένεται να επισκεφθούν την εισαγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις