Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Η γεωμηχανική αμερικανική χειμερινή καιρική βόμβα. AYTO που συμβαίνει τώρα στις Η.Π.Α δεν είναι τυχαίο...πρόκειται για καιρικό πόλεμο και είναι ένας από τους στόχους πριν τη «Mεγάλη Eπανεκκίνηση»


Καθώς οι ΗΠΑ παγώνουν, ορισμένοι αναλυτές δηλώνουν ότι πρόκειται για έναν καιρικό πόλεμο που διεξάγεται εναντίον της Αμερικής, ο οποίος έχει ενταθεί προκειμένου να επιτευχθούν πολλαπλοί στόχοι της παγκοσμιοποίησης και να επιτευχθούν διάφοροι στόχοι του NWO πριν από τη...Μεγάλη Επαναφορά.

Φυσικά, όταν αυτές οι ενέργειες καιρικού πολέμου στοχεύουν σε μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή, γίνεται πόλεμος καιρικών συνθηκών πλήρους κλίμακας όπως βιώνουν οι ΗΠΑ αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων. Αυτοί οι γεωτρομοκράτες, που κατευθύνονται από τους Χαζάρους, δεν απεχθάνονται απλώς αυτό που αντιπροσωπεύουν τα Χριστούγεννα, αλλά θέλουν να δουν κάθε χριστιανικό έθνος στη γη να ξεκινά το νέο έτος σε κατάσταση πλήρους χάους, σύγχυσης και σύγκρουσης. Δείτε όλη την Ευρώπη σήμερα. Κοιτάξτε τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Δείτε την Ουκρανία και τη Ρωσία...

Πηγή: State of the Nation

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Μια εποχιακή σειρά γεωτρομοκρατικών επιθέσεων σε αμερικανικό έδαφος σημαίνει απλώς ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου τυφώνων, από την 1η Ιουνίου έως την 1η Δεκεμβρίου κάθε χρόνο, οι γεωμηχανικοί πρώτα εντείνουν και στη συνέχεια στοχεύουν τις υπερκαταιγίδες τους σε συγκεκριμένους στόχους στη νοτιοανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Ομοίως, κατά τη διάρκεια της ψυχρής περιόδου, οι ίδιοι γεωτρομοκράτες και πολεμιστές του καιρού κατασκευάζουν «χειμερινούς κυκλώνες βομβών» για να ρίξουν ολόκληρες περιοχές της χώρας στο χάος και τη σύγχυση που ακολουθείται από καθαρισμό.

Ναι, οι τυφώνες συνέβαιναν πάντα κατά τη διάρκεια της περιόδου των τυφώνων, όπως και οι χιονοθύελλες ήταν αναμενόμενα κατά τη διάρκεια των χειμώνων της Βόρειας Αμερικής ... αλλά όχι όπως αυτές οι καταιγίδες Franken.

Με άλλα λόγια, οι γεωμηχανικοί του NWO μπορούν είτε να κλέψουν μια καταιγίδα που γεννιέται και να την ανεβάσουν πολύ πιο πάνω από εκεί που θα την είχε πάρει η Μητέρα Φύση. Ή, μπορούν να κατασκευάσουν μια υπερκαταιγίδα από την αρχή, όπως έκαναν με τον τυφώνα Ian, τον οποίο χρησιμοποίησαν για να καταστρέψει τελείως τμήματα της νοτιοδυτικής Φλόριντα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η εποχή των τυφώνων του 2022 είδε μόνο δύο επώνυμες υπερκαταιγίδες να πλήττουν τις ακτές των ΗΠΑ. Και οι δύο έφτασαν απίστευτες στη Φλόριντα. Η πρώτη ανθρωπογενής υπερκαταιγίδα χτύπησε τη νοτιοδυτική ακτή κοντά στο Φορτ Μάγιερς πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές, ενώ ο δεύτερος τυφώνας από γεωμηχανική έπληξε την ακτή του Ατλαντικού της Φλόριντα. Πώς πραγματικά συμβαίνει αυτό εκτός από τον εξαιρετικά στοχευμένο σχεδιασμό;! Σίγουρα, οι παγκοσμιοποιητές της NWO ήθελαν να νοθεύσουν τις εκλογές ανάδειξης κυβερνήτη της Φλόριντα για να νικηθεί ο Κυβερνήτης Ρον ΝτεΣάντις εξαφανίζοντας αυτές τις βαθιές ΚΟΚΚΙΝΕΣ κομητείες που ψήφιζαν Ρεπουμπλικάνούς υποψηφίους (κάτι που έγινε). Στη συνέχεια, έριξαν βροχή στην παρέλαση της νίκης του στις 10 Νοεμβρίου μόλις δύο ημέρες αφότου κέρδισε την ημέρα των εκλογών. Και όμως πολλοί εξακολουθούν να αρνούνται να δουν αυτό το προφανές... μέγα-δολιοφθορά μέσω της γεωτρομοκρατίας.





Ο μεγάλος παγετός του 2022

Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη για κανέναν κάτοικο των 50 πολιτειών ότι η παγκοσμιοποίηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης θα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να καταστρέψει και να καταστρέψει την εορταστική περίοδο του 2022.

Αυτοί οι γεωτρομοκράτες, που κατευθύνονται από τους Χαζάρους, δεν απεχθάνονται απλώς αυτό που αντιπροσωπεύουν τα Χριστούγεννα, αλλά θέλουν να δουν κάθε χριστιανικό έθνος στη Γη να ξεκινά το Νέο Έτος σε κατάσταση πλήρους χάους, σύγχυσης και σύγκρουσης. Δείτε όλη την Ευρώπη σήμερα. Κοιτάξτε τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Δείτε την Ουκρανία και τη Ρωσία. Δείτε τη Βραζιλία και την Αργεντινή. Κοιτάξτε την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το Khazarian Cabal σκόπευε να προκαλέσει όλεθρο μέσω των ισχυρών καιρικών όπλων του αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Οι πιο αυτονόητες φιλοδοξίες του NWO είναι οι εξής:

I. Να αποδυναμώσει σε μεγάλο βαθμό και/ή να καταρρεύσει κρατικά, περιφερειακά και εθνικά ενεργειακά δίκτυα από το North Midwest έως Deep South και από την ανατολική ακτή έως τη δυτική ακτή

II. Για περαιτέρω δολιοφθορά και/ή κατάρρευση της προσφοράς τροφίμων εξαφανίζοντας τεράστιες εκτάσεις γεωργικών εκτάσεων, ειδικά όπου οι χειμερινές καλλιέργειες είναι ευάλωτες.

III. Για μαζική δολοφονία ορισμένων από τα εκατομμύρια των αστέγων και των ανεπαρκώς στεγασμένων ατόμων σε εκείνες τις περιοχές της χώρας που υφίστανται μια απαράμιλλη βαθιά κατάψυξη (Βλέπε χάρτη «ψύχρα ανέμου» παραπάνω)

IV. Για να αποσπάσει την προσοχή του αμερικανικού λαού από τις συνεχιζόμενες μεγάλες κλοπές από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ που διεξάγονται πριν από τη συνεδρίαση του 118ου Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών στις 3 Ιανουαρίου 2023

V. Να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών των ΗΠΑ από τα αμέτρητα εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν από την κυβέρνηση Μπάιντεν, ιδιαίτερα εκείνα που διαπράχθηκαν στην Ουκρανία, τη Συρία, το Αφγανιστάν και τη Σομαλία.

VI. Για να κλείσουμε τη χρονιά με μια συναρπαστική διαφήμιση για την παγκοσμιοποιημένη απάτη της κλιματικής αλλαγής (γι' αυτό είναι πολύ παγωμένο από ακτή σε ακτή αυτή τη στιγμή παρά τη συνεχή τυμπανοκρουσία του " Global Warming" ~ "Global Warming"  ~  "Global Warming" )

VII. Να δημιουργήσει ένα επαρκές επίπεδο χάους, σύγχυσης και σύγκρουσης σε εθνικό επίπεδο, έτσι ώστε το Μονοκόμμα των Δημοκρατικών/RINO να μπορέσει να πραγματοποιήσει το προδοτικό τους σχέδιο για εμφανή ανατροπή της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των ΗΠΑ μέσω μιας μπολσεβίκικης επανάστασης

VII. Να ακυρώσει για πάντα την Αμερικανική Δημοκρατία και να χρεοκοπήσει την αμερικανική εταιρεία πριν εγκαταστήσει μια ολοκληρωτική κυβέρνηση στην Ουάσιγκτον, DC που θα χρησιμοποιεί τις χειρότερες πτυχές τόσο του φασισμού όσο και του κομμουνισμού

VIII. Για να κάνουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, όλους τους εορτάζοντες των Χριστουγέννων και τους χαρμόσυνους της Πρωτοχρονιάς να μιλούν για τον άσχημο καιρό αντί για τη γυμνή προδοσία και την προδοσία Ο απατεώνας του POTUS, Τζο Μπάιντεν και ο σκανδαλώδης γιος του Χάντερ, είναι διαβόητοι.

XI. Για τη δημιουργία των βέλτιστων περιβαλλοντικών συνθηκών, τόσο εντός όσο και εκτός, για όσο το δυνατόν περισσότερους Αμερικανούς να αρρωστήσουν, ειδικά με τον COVID-19, ώστε οι δράστες της Plandemic να μπορούν επιθετικά να «γεράκι» τα θανατηφόρα «εμβόλια» κατά τη διάρκεια του 2023

X. Να καταστρέψουν και να καταστρέψουν την περίοδο των διακοπών του τέλους του έτους μετά από μια εξαιρετικά καταστροφική χρονιά, ιδιαίτερα όταν τόσοι πολλοί άνθρωποι χρειάζονταν πραγματικά χρόνο για να θεραπεύσουν ή διακοπές από τη δουλειά ή μια ανάπαυλα από τόσες πολιτικές και κοινωνικές αναποδιές καθώς και οικονομικά και οικονομικές κακοτυχίες

Αλλά πώς στο καλό δημιουργούν αυτές τις καταστροφικές χειμωνιάτικες καταιγίδες;!

Κατασκευάζοντας μεθοδικά τεράστιους όγκους
τεχνητά πυρηνοποιημένου «χιονιού» μετά από γεωμηχανική μιας
πολύ βαθιάς κατάψυξης — ΕΤΣΙ!!!

Στην πραγματικότητα, ο πρόσφατα ονομαζόμενος «κυκλώνας βόμβας» και «πολική δίνη» καθώς και το πιο γνωστό «Σιβηρικό slam» και «Αρκτικό ψυχρό μέτωπο» είναι απλώς όροι που χρησιμοποιούνται για να καλύψουν αυτές τις μαζικές, ανθρωπογενείς γεωτρομοκρατικές επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας. όπου με πονηριά κατηγορείται η Μητέρα Φύση για τη μετεωρολογική καταστροφή.

Τα τέσσερα άρθρα που ακολουθούν αναδεικνύουν τον σκελετό αυτής της εξαιρετικά οργανωμένης εγκληματικής συνωμοσίας για την τακτική διεξαγωγή καιρού πολέμου και τη διάπραξη γεωτρομοκρατικών ενεργειών εναντίον του αμερικανικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις