Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Πρώην αναλυτής της BlackRock: «Να διεξαχθεί δικαστική έρευνα για την απάτη της πανδημίας και των εμβολίων κατά Covid-19» - «Οι φαρμακευτικές ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος και όχι για να θεραπεύσουν»


 Ο πρώην αναλυτής της BlackRock, Edward Dowd,  αποκάλυψε ότι η πρόσφατη έκκληση του κυβερνήτη της Φλόριντας Ρον ΝτεΣάντις (R-Fla.) για διεξαγωγή έρευνας από το δικαστήριο σχετικά με τις παρενέργειες και την αύξηση των θανάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο κατά της COVID-19, είναι το ιδανικό μοντέλο για να αναδειχθεί η μεγάλη απάτη, όπως ο ίδιος ονομάζει την πανδημία και όλα όσα έγιναν για την αντιμετώπισή της.

«Η αφήγηση καταρρέει. Ο κυβερνήτης DeSantis έχει ζητήσει από τον Γενικό Εισαγγελέα της πολιτείας να το εξετάσει αυτό», είπε ο Ντάουντ.

«Και νομίζω ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι η αποκάλυψη. Πρέπει να ρίξουμε φως σε αυτό που συμβαίνει. Και θα ήθελα να δω άλλες πολιτείες να ενώνονται με τον κυβερνήτη DeSantis για να διερευνήσουν τι συμβαίνει στην Pfizer», πρόσθεσε ο Dowd και σημείωσε:

«Η φαρμακευτική δεν είναι φίλος σας. Η δουλειά της είναι να πουλάνε νέα κατοχυρωμένα φάρμακα και να μην προωθούν φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή ή ξέρετε, χρήση φαρμάκων για άλλο σκοπό. Και αυτό  κάνουν.

Είναι εκεί για το κέρδος, δεν είναι εκεί για την υγεία σας. Αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα, δεν θεραπεύουν το βασικό αίτιο (της ασθένειας). Δεν θέλουν να θεραπεύσουν τίποτα».

Από τη Wall Street μέχρι την Ουάσιγκτον, πολλά υψηλόβαθμα στελέχη σε πολλούς τομείς αποκαλύπτουν τα ανησυχητικά δεδομένα πίσω από την μεγαλύτερη τραγωδία στην Δημόσια Υγεία στην Ιστορία (μιλάμε για την σύγχρονη εποχή από όταν είχε νόημα να αναφερόμαστε στην Δημόσια Υγεία).

Ο Ed Dowd, ήταν ένας άκρως επιτυχημένος αναλυτής της Wall Street και πρώην διαχειριστής χαρτοφυλακίου της BlackRock, συνεργάζεται με τον ειδικό ασφαλιστικό αναλυτή Josh Stirling, για να συγκεντρώσει δεδομένα από τον ασφαλιστικό κλάδο, τις εταιρείες κηδειών και τις κυβερνητικές βάσεις δεδομένων για να δείξει ότι υπάρχει μια έκρηξη υπερβολικών θανάτων μεταξύ των εργαζομένων και των ηλικιωμένων που ξεκίνησε το 2021, που ήταν η χρονιά εκκίνησης των μαζικών αναγκαστικών εμβολιασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις