Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

EKTAKTO TΩΡΑ - Πυροβολισμοί Ρομά κατά αστυνομικών στα Άνω Λιόσια - Νέα επεισόδια στα Μέγαρα - Μεγάλη φωτιά στον Ασπρόπυργο (VIDEO - PHOTOS)

Ακόμα μια νύχτα έντασης ζει η Αττική από ομάδες Ρομά που επιδίδονται σε επεισόδια ακόμα και με πυροβολισμούς κατά αστυνομικών δυνάμεων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πριν από λίγο ομάδα Ρομά πυροβόλησε κατά αστυνομικών στα Άνω Λιόσια.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί έγιναν από Ρομά προς αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στη λεωφόρο Διυλιστηρίων.

Την ίδια ώρα στα Μέγαρα ομάδες Ρομά που διαμαρτύρονται για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικό. Τα επεισόδια σημειώνονται στον παράδρομο του 40ο χλμ. της Εθνικής Οδού. Είναι δύσκολη η προσέγγιση της αστυνομίας, καθώς οι Ρομά που διαμαρτύρονται για τον πυροβολισμό του ανήλικου πατέρα ενός μωρού στο κεφάλι, πετάνε πέτρες.

Την ίδια ώρα, στη περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά.

Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα  στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτής, νεαρά άτομα δημιούργησαν πύρινα οδοφράγματα στην περιοχή Μικρό Σχιστό, του Κορυδαλλού. Όπως πρώτο ενημέρωσε το Eleftherostypos.gr  οι νεαροί Ρομά έχουν συγκεντρωθεί στην οδό Δερβενακίων όπου καίνε λάστιχα και κάδους απορριμάτων. Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι το τρίτο 24ωρο επεισοδίων στη Δυτική Αττική, καθώς χθες άτομα προκάλεσαν μεγάλες ταραχές και ζημιές σε Μενίδι, άνω Λιόσια και Ασπρόπυργο.

Φωτογραφίες από το Σχιστό Κορυδαλλού: 

 


Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:39
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:27

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις