Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Kόκκινος συναγερμός στο Survivor All Star με Σάκη Κατσούλη - Σα να πιάνουν αθλητή να παίρνει «ντόπα»


 Ο χρόνος κυλά κυριολεκτικά αντίστροφα για την επιστροφή του Survivor στις οθόνες μας κι αυτή η χρονιά θα είναι διαφορετική αφού το Survivor θα είναι στην καλύτερη εκδοχή του, αυτή του All Star.

Οι δυνατότεροι παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ – εκτός του Γιώργου Αγγελόπουλο για να λήξει πια όλη αυτή η παραπληροφόρηση – θα ριχτούν στους στίβους μάχης για να κερδίσει πάλι ένας, ο καλύτερος όλων.

Η παραγωγή μέσα από trailer που έχει ξεκινήσει να δημοσιοποιεί από την προηγούμενη εβδομάδα στην τηλεόραση και τα media έχει αποκαλύψει σχεδόν όλα τα ονόματα που θα συμμετέχουν αυτή την χρονιά, όλα εκτός από τέσσερα που θα μπουν προς το τέλος του παιχνιδιού και τα γνωρίζουμε μόνο εμείς από τώρα. Δεν είναι αυτό το θέμα μας όμως τώρα. Το θέμα μας είναι ότι μάθαμε κάτι που… ξεπερνά τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής. Τα δεδομένα σταματούν να είναι δεδομένα.

Στο Survivor All Star...

Survivor All Star Σάκης Κατσούλης

...σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά κι από τους ίδιους τους παίκτες, η παραγωγή έχει συμφωνήσει να δίνει στους συμμετέχοντες ένα στάνταρ ποσό την εβδομάδα, αυτό των 5.000 ευρώ. Αυτό μάθαμε, αυτό ξέραμε όλοι, μέχρι σήμερα που το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει πως για κάποιους παίκτες δεν ισχύει το ίδιο.

Υπάρχει μια μικρή λίστα στα γραφεία του Ατζούν στην οποία αναγράφονται τέσσερα (περίπου) συγκεκριμένα ονόματα τα οποία έχουν κλείσει μέσω των δικηγόρων τους διαφορετική συμφωνία. Ένα από αυτά τα ονόματα, λοιπόν, είναι και του προπέρσινου νικητή του Survivor, του Σάκη Κατσούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία μας και που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη ο Σάκης έχεις εξασφαλίσει παραπάνω από 5.000 ευρώ τον μήνα, αλλά δεν έχει καταφέρει να κλείσει την ρήτρα τηλεθέασης, για την οποία πάλευε ο Αλέξης Παππάς. Μήπως είναι λίγο άδικο για τους υπολοίπους; Αν και... για να κλείσει παραπάνω λεφτά κάτι παραπάνω θα έχει συμφωνηθεί... Μήπως, όμως, αυτό τον κάνει και πιο επίμονο στο να επιβιώσει; Αφού έχει ένα παραπάνω κίνητρο... Για να δούμε τι θα δούμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις