Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

KAI NEKPOYΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ... Θέλει να πάει σε κηδεία με αυτό το αποκαλυπτικό φόρεμα – «Ο θείος μου θα είχε αναστηθεί αν εμφανιζόμουν έτσι» «EINAI εξαιρετικά μέτριο και καλυμμένο, επομένως είναι τέλειο»

 


Eνα μοντέλο που διαφημίσει την εταιρεία ρούχων του στο διαδίκτυο έγινε viral, γιατί φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα που τονίζει το στήθος της και ανέφερε ότι είναι η καταλληλότερη εμφάνιση για να βάλει κάποιος σε κηδεία.

Η γυναίκα που διατηρεί λογαριασμό στο TikTok με το όνομα EdgyLittlePieces έβαλε ένα μαύρο φόρεμα με λεπτές τιράντες που σταυρώνουν στο λαιμό και τονίζουν το στήθος της, ενώ ανέβασε και σχετικό βίντεο με το οποίο προωθεί τη δημιουργία της, σύμφωνα με τη nypost.com.

«Είναι εξαιρετικά μέτριο και καλυμμένο, επομένως είναι τέλειο για κηδεία», είπε και πρόσθεσε ότι «μπορείτε να σφίξετε τις τιράντες για να το κάνετε “σούπερ μέτριο” για την κηδεία και μετά να το χαλαρώσετε για πάρτι».

Τα σχόλια λοιπόν έπεσαν «βροχή», με πολλούς χρήστες να κατακρίνουν την επιλογή της και να αναφέρουν πως είναι «τελείως ακατάλληλο» για μια τέτοια περίσταση.

«Ο θείος μου θα είχε αναστηθεί αν εμφανιζόμουν έτσι», έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος πρόσθεσε πως «εγώ θα ήμουν στο φέρετρο, αν έβαζα αυτό το φόρεμα».

Παρόλα αυτά, το αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι μερικοί χρήστες αντιλήφθηκαν το αστείο του μοντέλου για να προωθήσει το ρούχο και γέλασαν με την ανάρτηση της.

«Το γεγονός ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μιλάς σοβαρά είναι αστείο. Φαίνεσαι καταπληκτική όμως», ανέφερε ένας χρήστης του TikTok.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις