Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

ΔΕΝ μπορούν να το ΚΡΥΨΟΥΝ άλλο: Η γερμανική KPATIKH τηλεόραση έδειξε 17χρονη αθλήτρια μετά το εμβόλιο, vid


 Τρομερό ρεπορτάζ, το οποίο σπάει τα στεγανά στην Ευρώπη!!! Στην Ελλάδα;;; Θα δείξουν τίποτα;;;

Η Σελίν Ισμαέλι είναι μια 17χρονη Γερμανίδα αθλήτρια που τραυματίστηκε μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου για τον COVID.

Την ώρα που στην Ελλάδα «λιβανίζουν» ακόμα τους τηλέ-ειδικούς, τον Πλεύρη και τα εμβόλια, στην γερμανική κρατική τηλεόραση έχει γίνει ΗΔΗ θέμα!!!

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ που θα δείτε από το γερμανικό WDR:

«Η κόρη μου ήταν μια κορυφαία αθλήτρια. Δεν αρρώστησε ποτέ. Έτσι είναι δραματικό όταν ξαφνικά έχεις ένα παιδί που βρισκόταν σε κορυφαία φόρμα πριν και μετέπειτα δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο.

Η Selin Islami είναι 17 ετών και έχει ανάγκη από νοσηλευτική φροντίδα 4ου βαθμού. Επί σχεδόν 1 χρόνο, η ζωή της Selin Islami λαμβάνει χώρα μεταξύ του κέντρου αποκατάστασης και του νοσοκομείου.

Εκείνη και η μητέρα της θέλουν να πουν την ιστορία τους, ακόμη κι αν την βρίσκουν έντονη, επειδή και οι δύο φοβούνται πως τα εμβόλια του covid-19 αρρώστησαν την Selin.

Εμβολιάστηκε τον Αύγουστο και έπειτα τον Σεπτέμβριο για 2η φορά.

Λίγες μέρες αργότερα, ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα κι από τότε χειροτέρευε όλο και περισσότερο.

Οι μύες της σιγά-σιγά σταμάτησαν να αποκρίνονται.

Η παιδίατρός της επιβεβαίωσε πως λίγο πριν τον εμβολιασμό, δεν υπήρχαν καθόλου σημεία μιας τόσο σοβαρής νόσου. Αντιθέτως, η Selin ήταν μια πολύ ανταγωνιστική αθλήτρια και επιτυχημένη σε διαγωνισμούς σ’ ολόκληρη την Γερμανία».

Αλλά δείτε καλύτερα μόνοι σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις