Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Δύο δάσκαλοι Mεταξύ των συλληφθέντων για το Kύκλωμα που έφερνε vαρκωτικά από την Ισπανία


Δάσκαλοι είναι οι δύο εκ των 11 συλληφθέντων για συμμετοχή στο κύκλωμα διεθνικού χαρακτήρα που εισήγαγε κάνναβη από την Ισπανία και διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική.

Πρόκειται για έναν 31χρονο Έλληνα και μία 32χρονη Ελληνίδα, που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ζευγάρι και διδάσκουν σε σχολείο της Δυτικής Αττικής.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ., οι 11 συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη σε διάφορες περιοχές της Αττικής, σε συνεργασία με την DEA Athens και την συνδρομή της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και αστυνομικού σκύλου.

Τα μέλη του κυκλώματος είχαν πλούσιο ποινικό παρελθόν, ενώ από την εγκληματική δράση τους εκτιμάται ότι θα αποκόμιζαν παράνομα έσοδα ύψους τουλάχιστον 250.000 ευρώ. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι δράστες ενοικίαζαν σπίτια μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης, όπου έκρυβαν τα ναρκωτικά και στη συνέχεια τα διακινούσαν στην Αττική. Εκτός από ναρκωτικά και όπλα, στην κατοχή τους βρέθηκε εκρηκτική ύλη TNT, αλλά και εξοπλισμός κατασκευής εκρηκτικών υλών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις