Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Συνελήφθη ο περιβόητος «Mιχάλης» για τον Pόλο του στο κύκλωμα παιδοβιαστών


ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Στο σπίτι του σήμερα το απόγευμα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές τον «Μιχάλη».

Για αυτόν είχε μιλήσει το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό που βιάστηκε επανειλημμένως, στην υπόθεση των παιδοβιαστών: μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος δεν είναι αστυνομικός και θεωρείται σημαντικό μέλος του οργανωμένου κυκλώματος παιδεραστίας. Νωρίτερα, είχε βγει ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο άνδρας, που μέχρι πρότινος δεν είχε ταυτοποιηθεί και φέρεται να έχει παρελθόν «μαστροπού», συνόδευε το παιδί στα αυτοκίνητα παιδοβιαστών.

Σημειώνεται πως το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε νωρίτερα ήταν το όγδοο σε βάρος άνδρα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τον περασμένο μήνα ο κύκλος των κατηγορουμένων διευρύνθηκε καθώς η ανακρίτρια πέρα από τους εμπλεκόμενους κάλεσε νέα πρόσωπα που έχουν λάβει και να έχουν δει φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού.

Η ερευνητική ομάδα Reporters United έχεις αποκαλύψει τουλάχιστον έμμεσες σχέσεις της «Greek Mafia» με το συγκεκριμένο κύκλωμα παιδεραστίας. Πρόσφατο δημοσίευμα έφερε στο φως της δημοσιότητας έγγραφα, που αποδεικνύουν πως οίκος ανοχής, τον οποίο αναγνώρισε η ανήλικη ως ένα από τα σημεία στα οποία την εξέδιδε επ’ αμοιβή ο Ηλίας Μίχος, είχε σφραγιστεί επτά φορές από το 2014 αλλά συνέχιζε τη λειτουργία του. 

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους δέκα προφυλακισμένους βρίσκεται και η μητέρα του κοριτσιού, ο δικηγόρος της οποία κατήγγειλε πρόσφατα καθυστέρηση στην εξέλιξη της υπόθεσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις