Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

META TON Ρον Τζόνσον KAI O Αυστραλός γερουσιαστής Gerard Rennick Kατακεραυνώνει τα Eμβόλια, τους συναδέλφους του και τους «Eιδικούς υγείας»


 «Ντροπή σας, πότε θα αντιμετωπιστούν επιτέλους σοβαρά οι τραυματισμοί από τα εμβόλια; Πότε θα πείτε στον κόσμο τι πραγματικά συμβαίνει;», τονίζει ο Τζέραρντ Ρένικ

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, παρουσιάζεται μια κοινοβουλευτική ομιλία που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου 2022 από τον Gerard Rennick, γερουσιαστή του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και μέλος του Φιλελεύθερου Εθνικού Κόμματος.

ΔΕΙΤΕ: Τι δήλωσε σε συνάντηση που διοργάνωσε ο Γερουσιαστής Ρον Τζόνσον (ΕΔΩ)

Όπως σημειώνει ο Rennick, η Αυστραλία είχε καταγράψει περισσότερα από 10 εκατομμύρια κρούσματα COVID-19 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022, οπότε το Υπουργείο Υγείας της Αυστραλίας σταμάτησε να τα μετράει — μια απόφαση που πάρθηκε από αμηχανία και ντροπή, όπως σημειώνει ο ίδιος, βλέποντας πώς πάνω από το ήμισυ της χώρας κολλούσε κορωνοϊό παρά το γεγονός ότι 20 εκατομμύρια από τον συνολικό πληθυσμό των 26 εκατομμυρίων της Αυστραλίας 2  έκαναν τα εμβόλια για τον COVID-19.

Ο Rennick τονίζει επίσης με αυστηρό ύφος, το αυξανόμενο – υπερβολικό ποσοστό θνησιμότητας. Το 2021, η Αυστραλία είχε 8.706 επιπλέον θανάτους πάνω από το κανονικό, παρόλο που η Νέα Νότια Ουαλία παρέμεινε σε lockdown για τρεις ολόκληρους μήνες. «Θεωρητικά, οι θάνατοι θα έπρεπε να ήταν χαμηλότεροι, όπως ήταν το 2020», λέει ο Rennick.

Πότε θα αντιμετωπιστούν οι τραυματισμοί από τα εμβόλια;

Έπειτα, υπάρχουν οι τραυματισμοί από τα εμβόλια, οι οποίοι σύμφωνα με τον Rennick τώρα αριθμούν περίπου 140.000 άτομα, «περισσότεροι από όλους τους τραυματισμούς που αναφέρθηκαν και είχαν σχέση με τα εμβόλια από το 1971 μέχρι το 2020». Ωστόσο, παρά αυτή τη συγκλονιστική ασυμφωνία, η Αυστραλιανή Υπηρεσία Θεραπευτικών Αγαθών (TGA) – ακριβώς όπως η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις ΗΠΑ – αρνείται να εξετάσει ή ακόμα και να αναγνωρίσει το πρόβλημα.

«Αυτό είναι το νόημα της ύπαρξης μιας βάσης δεδομένων όπου οι γιατροί αναφέρουν αυτούς τους τραυματισμούς, όπου σημειώνουν το ειδικό πλαίσιο «Υποψία για παρενέργεια από εμβολιασμό» — και όπως λένε οι γιατροί, δεν συμπληρώνουν αυτά τα έντυπα για πλάκα ή επειδή έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο… Όχι, σημειώνουν αυτά τα πλαίσια επειδή πιστεύουν ότι το εμβόλιο προκάλεσε τον τραυματισμό κάποιου ασθενή τους— και ωστόσο η TGA προσποιείται ότι δεν υπάρχει τίποτα να δούμε, σαν να μη συμβαίνει τίποτα».  λέει ο Rennick.

«Και γιατί δεν τo ελέγχουν; Επειδή ο καθηγητής John Skerritt [διευθυντής της TGA] είναι επικεφαλής ενός οργανισμού που χρηματοδοτείται από τη Big Pharma (Μεγάλες Φαρμακευτικές). Αν θέλετε να μιλήσετε για σύγκρουση συμφερόντων, αυτήν είναι μία…

Τους τελευταίους 15 μήνες, ήρθαν σε επαφή μαζί μου άνθρωποι που καταστράφηκε η ζωή τους από το εμβόλιο, ένα εμβόλιο που η κυβέρνηση είπε ότι ήταν ασφαλές και αποτελεσματικό. Και αν αυτό δεν είναι αρκετά κακό από μόνο του… εσείς οι άνθρωποι σε αυτήν την αίθουσα σήμερα εδώ, δεν διαβάσατε καν τα έγγραφα…

Πήρατε τον έλεγχο των σωμάτων των άλλων επειδή το αφήγημα του ελέγχουν, ταίριαξε με τα πραγματικά σας συμφέροντα. Δεν δείξατε ανθρωπιά. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που όχι μόνο τραυματίζονται, έχουν χάσει τη δουλειά τους και δεν μπορούν να λάβουν καν ιατρική υποστήριξη. Οι σύζυγοι τους… έπρεπε να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους για να μείνουν σπίτι και να τους φροντίσουν… Βιώνουμε σαν χώρα έναν απίστευτο πόνο…

Το Κόμμα των Πρασίνων μπορεί να καθεται σε εκείνη τη γωνιά εκεί και να κοροϊδεύει και να γελάει με τον τραυματισμένο από το εμβόλιο — Αυτοί οι άνθρωποι όμως δεν ήταν αντιεμβολιαστές. Πίστευαν αυτά που τους είπε η κυβέρνηση, όπως την πίστεψα και εγώ τον πρώτο καιρό. Αλλά τώρα σας το λέω, όλα αυτά που ειπώθηκαν μέσα σε αυτόν τον χώρο, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας βόθρος ψεμάτων».

Ο Διευθυντής Υγείας δεν έχει διαβάσει τις βασικές επιστημονικές μελέτες

Ο Rennick  αναφέρει πώς ρώτησε τον καθηγητή Brentan Murphy, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της υγείας εκείνη την εποχή, αν είχε πράγματι διαβάσει την μελέτη της κλινικής δοκιμής για το εμβόλιο της Pfizer. Όπως αποδεικνύεται, δεν την είχε διαβάσει . Και επειδή δεν το είχε κάνει, αυτό που είπε στο κόσμο ήταν σκέτη φαντασία.

«Αυτοί οι τύποι ΔΕΝ έχουν ΙΔΕΑ για τι μιλάνε»,  λέει ο Rennick. «[Ο Murphy] έλεγε… ότι η πρωτεΐνη ακίδας δεν ήταν στο αίμα. Λοιπόν, αν είχε διαβάσει την αναφορά θα ήξερε ότι δεν έκαναν ποτέ δοκιμή [για] την πρωτεΐνη ακίδας.

Θα ήξερε επίσης ότι όταν έκαναν τις δοκιμές σε ζώα, η έκθεση ανέφερε ότι δεν υπήρχε διαφορά στη φλεγμονή των πνευμόνων μεταξύ της ομάδας εικονικού φαρμάκου και της ομάδας που εμβολιάστηκε μετά από εννέα ημέρες. Δεν υπήρχε ούτε μία απόδειξη που να δείχνει ότι το εμβόλιο ήταν αποτελεσματικό.

Αλλά μήπως κάποιος σε αυτήν την αίθουσα … διάβασε πραγματικά αυτή την μελέτη; Στοιχηματίζω ότι όχι. Αλλά όλοι λέγατε δεξιά και αριστερά ότι το εμβόλιο ήταν ασφαλές και αποτελεσματικό, όταν δεν είχατε ιδέα για τι πράγμα μιλούσατε.

Ντροπή σας, γιατί ο νόμος σε αυτή τη χώρα, στο Αυστραλιανό Μητρώο Εμβολιασμών, λέει ότι δεν μπορείτε να εξαναγκάσετε κανέναν να κάνει ένα εμβόλιο, πόσο μάλλον όταν δεν ενημερωθήκατε σωστά για το τι περιέχει αυτό το εμβόλιο…

Αυτή η πρωτεΐνη ακίδας στο εμβόλιο δεν είναι καν η ίδια με αυτή που υπάρχει στον ιό. Όχι, όχι, όχι, στην πραγματικότητα έχουν αλλάξει ένα από τα νουκλεοτίδια και έχουν βάλει ένα συνθετικό γονίδιο στο εμβόλιο… το οποίο έχει σχεδιαστεί για να το κάνει να διαρκεί περισσότερο».

Ο Rennick επισημαίνει ότι όταν ανακαλύφθηκε ότι το φορτίο πρωτεΐνης ακίδας διπλασιάστηκε στις ωοθήκες μεταξύ της Ημέρας 1 και της Ημέρας 2 μετά την χορήγηση του, απλώς σταμάτησαν τη δοκιμή και συνέχισαν να λένε ότι η πρωτεΐνη ακίδας παρέμεινε στο σημείο της ένεσης, το οποίο ήταν κραυγαλέο ψέμα.

Οι ανενημέρωτοι πολιτικοί είναι αγγελιοφόροι παραπληροφόρησης

Ο Rennick συνεχίζει:

«Εάν θέλετε να μιλήσετε για παραπληροφόρηση, ανατρέξτε στη σελίδα 44 της μελέτης μη κλινικής δοκιμής της Pfizer. Δημοσιεύτηκε στο αρχείο καταγραφής TGA FOI 239-6… Θα πρέπει επίσης να διαβάσετε την επάνω παράγραφο στη Σελίδα 8 που λέει ότι η μελέτη υποδηλώνει ότι η πρωτεΐνη ακίδας μπορεί είτε να εισαχθεί στη μεμβράνη είτε να εκκριθεί από το κύτταρο.

Τι σας λέει αυτό; … Σας λέει ότι αντί να σκοτώσει το πραγματικό παθογόνο, κάτι που θα έκανε ένα κανονικό εμβόλιο, αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο μπαίνει μέσα στο κύτταρο σας, αναλαμβάνει την αναπαραγωγή του ριβοσώματος, που είναι αυτό που παράγει την πρωτεΐνη, και μετά αρχίζει να παράγει περισσότερη από την τοξική ουσία.

Δεν είχατε αυτό κατά νου. Θέλατε πραγματικά να σκοτώσετε τον ιό. Δεν θέλατε να τον αναπαράγετε. Και φυσικά, ο Murphy, ο επικεφαλής της υγείας, ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό. Δεν διάβασε ποτέ το έγγραφο.

Και μετά έχουμε και τον καθηγητή Paul Kelly, αναπληρωτή επικεφαλής ιατρό για το Υπουργείο Υγείας της Αυστραλίας ο οποίος βγήκε και έκανε την τολμηρή δήλωση ότι το εμβόλιο σταματά τη μετάδοση. Λοιπόν, έλεγε ψέματα, επειδή η FDA [Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ] βγήκε στις 20 Δεκεμβρίου (2021) και είπε ότι ΔΕΝ υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι το εμβόλιο σταματά την μετάδοση του ιού».

Η ομιλία του Rennick στο Κοινοβούλιο της Αυστραλίας

Τα εμβόλια έχουν στην πραγματικότητα αρνητική αποτελεσματικότητα

Τώρα έχουμε δεδομένα που δείχνουν ότι τα εμβόλια, όχι μόνο δεν εμποδίζουν τη μόλυνση ή τη μετάδοση, αλλά έχουν αρνητική αποτελεσματικότητα. Η αποτελεσματικότητά τους μειώνεται γρήγορα, 3 , 4  και μετά από 90 ημέρες, τόσο τα εμβόλια της Moderna όσο και της Pfizer σας κάνουν πιο ευάλωτους στον COVID.

Όπως φαίνεται στο γράφημα 5  παρακάτω, τα δεδομένα από τη Δανία αποκαλύπτουν ότι τα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον μεταξύ των εμβολιασμένων, αυξήθηκαν δραματικά μετά από τρεις μήνες και για τις δύο ενέσεις, δίνοντας στην Pfizer αρνητική αποτελεσματικότητα 76,5% στις 90 ημέρες μετά την χορήγηση και στη Moderna 39,3% αρνητική αποτελεσματικότητα.

Pfizer moderna αρνητική αποτελεσματικότητα

Οι επαναλαμβανόμενες ενισχυτικές δόσεις προσδίδουν πρόσθετο κόστος

Η μείωση της αποτελεσματικότητας είναι η δικαιολογία για τις αναμνηστικές δόσεις, αλλά τα τεχνητά διογκωμένα αντισώματα που προκαλούνται από επαναλαμβανόμενους ενισχυτές, κάνουν το σώμα σας να θεωρεί ότι έχετε να μολυνθείτε εδώ και χρόνια, κάτι που δεν είναι ποτέ καλό.

Όπως σημείωσε ο ειδικός ιολόγος-αναλυτής για τον COVID, Marc Girardot 6 ,  η προκύπτουσα ανοσοαπόκριση μπορεί να καταλήξει στο να επιταχύνει την ανάπτυξη αυτοάνοσων καταστάσεων όπως το Πάρκινσον, η νόσος Kawasaki και η σκλήρυνση κατά πλάκας.

Το σώμα μας έχει μια έντονη απόκριση στη μόλυνση, η οποία περιλαμβάνει υψηλό πυρετό για να βλάψει τα παθογόνα, αυξήσεις Τ-κυττάρων και αυξημένη παραγωγή αντισωμάτων για να απαλλάξει το σώμα σας από «ιικά υπολείμματα». Αυτήν είναι μια προσωρινή ανταπόκριση του ιού. Αφού εξουδετερωθεί η απειλή, το σώμα σας μειώνει την ανοσολογική του απόκριση.

Αυτό είναι σχεδιασμένο, έτσι είναι η φύση μας, καθώς ο αέναος πυρετός και τα υψηλά επίπεδα αντισωμάτων κρατούν το σώμα σας σε επικίνδυνη κατάσταση. Ακριβώς όπως το χρόνιο στρες (που διατηρεί το σώμα σας σε εκτεταμένη κατάσταση «λειτουργίας μάχης ή φυγής») αυξάνει τους κινδύνους ασθένειας, έτσι, επίσης, αυξάνονται τα μόνιμα υψηλά επίπεδα αντισωμάτων. Ο Girardot αναφέρει λεπτομερώς τρεις λόγους: 7

1.  Ένας πολύ μεγάλος πυρετός θα κατέληγε στο να διασπάσει όλα τα υγιή κύτταρα, και έτσι η θεραπεία θα ήταν χειρότερη από την ασθένεια .

2.  Τα διαρκή εξειδικευμένα Τ-κύτταρα είναι επίσης επικίνδυνα καθώς μπορούν να ξεκινήσουν επιθέσεις εκτός στόχου σε υγιή κύτταρα (όπως συμβαίνει συχνά με θεραπείες αποκλεισμού σημείων ελέγχου του ανοσοποιητικού κατά του καρκίνου)…

3.  Τέλος, εξαιρετικά επικίνδυνα είναι και τα πολύ υψηλά επίπεδα αντισωμάτων που δεν έχουν να πάνε πουθενά. Μπορούν να συνδεθούν παθητικά σε υποδοχείς υγιών κυττάρων και να ξεκινήσουν έναν χείμαρρο αυτοάνοσων νοσημάτων…»

Η δικαστική έρευνα στη Φλόριντα

Αν οι πολιτικοί εκπρόσωποι νοιάζονταν πραγματικά για τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι υπηρετούν, θα υπήρχαν πολλά άτομα που θα μιλούσαν ανοιχτά και θα έπαιρναν θέση κατά των εμβολίων για τον κορωνοϊό, όπως κάνει ο Rennick στην Αυστραλία. Προς ώρας, ο αμερικανός γερουσιαστής Ρον Τζόνσον., ξεχωρίζει ως μοναχικός πολεμιστής και υποστηρικτής των τραυμάτων και των παρενεργειών του εμβολίου στις ΗΠΑ.

Στα μέσα Δεκεμβρίου 2022, ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντης, ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα να διεξαγάγει έρευνα από το σώμα των ενόρκων για εγκλήματα και αδικήματα που διαπράχθηκαν σε σχέση με τα εμβόλια του COVID-19, 8  επομένως υπάρχει ακόμα ελπίδα για δικαιοσύνη. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του κυβερνήτη: 9

«Η φαρμακευτική βιομηχανία και η FDA αρνήθηκαν να δημοσιεύσουν δεδομένα σε επίπεδο ασθενών σε ανεξάρτητους ερευνητές. Εν τω μεταξύ, τα εμβόλια για τον COVID-19… συνεχίζουν να διατίθενται στην αγορά ως ασφαλή και αποτελεσματικά, παρόλο που δεν αποτρέπουν τη μετάδοση και οι ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν ελαχιστοποιηθεί και αγνοηθεί…

Στη σημερινή συνεδρίαση, ο Κυβερνήτης και οι ειδικοί στον τομέα της υγείας συζήτησαν δεδομένα που καλύπτουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Αυτοί οι κίνδυνοι περιλαμβάνουν διαταραχές πήξης, οξεία καρδιακά τραύματα, παράλυση Bell, εγκεφαλίτιδα, σκωληκοειδίτιδα και έρπητα ζωστήρα…

Ως απάντηση, ο Κυβερνήτης DeSantis κατέθεσε αίτηση για να αναγκάσει μια μεγάλη κριτική επιτροπή σε όλη την πολιτεία να διερευνήσει εγκλήματα και αδικήματα στη Φλόριντα που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID-19…»

Ο DeSantis εφαρμόζει επίσης αυτοψίες για αιφνίδιους θανάτους μετά το εμβόλιο και έχει δημιουργήσει μια ανεξάρτητη Επιτροπή Ακεραιότητας Δημόσιας Υγείας για να αξιολογήσει τις ομοσπονδιακές οδηγίες υγείας «και να διασφαλίσει ότι οι πολιτικές δημόσιας υγείας της Φλόριντα είναι προσαρμοσμένες στις κοινότητες και τις προτεραιότητες των κατοίκων της». 10  Όπως σημειώνει ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα Δρ. Τζόζεφ Λαντάπο: 11

«Οι επαγγελματίες υγείας θα πρέπει πάντα να κοινοποιούν τους κινδύνους μιας ιατρικής παρέμβασης στους ασθενείς τους με τρόπο που είναι κλινικά κατάλληλος και πληροί τα πρότυπα δεοντολογικής πρακτικής.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν και η Big Pharma το έχουν αποτρέψει εντελώς αυτό — είναι λάθος. Με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε, θα ρίξουμε φως στις δυνάμεις που έχουν συσκοτίσει την αληθινή επικοινωνία σχετικά με τα εμβόλια για τον COVID-19».

Πηγές και αναφορές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις