Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Πρίγκιπας Λούις: O Mικρός των Γουίλιαμ και Κέιτ προκάλεσε χάος τα Χριστούγεννα


Ο ατίθασος μικρός πρίγκιπας Λούις κατάφερε ξανά να σπείρει το...χάος, προκαλώντας πονοκέφαλο στην μαμά του Κέιτ Μίντλετον και τον πατέρα του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο 4χρονος Λούις είναι ο μικρότερος από τα τρία παιδιά των Γουίλιαμ και Κέιτ, αλλά έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει έναν θρύλο γύρω από το όνομά του, εξαιτίας των καμωμάτων του που «κλέβουν» πάντα την παράσταση. Ίσως αυτός είναι μάλιστα και ο λόγος, για τον οποίο οι γονείς του… αποφεύγουν να τον παίρνουν μαζί τους στις δημόσιες εμφανίσεις τους!

Καθώς, όμως, τα Χριστούγεννα είναι μια οικογενειακή γιορτή, ο Λούις δεν μπορούσε να λείπει από το πλευρό της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 25/12 στο Σάντριγχαμ. Ο πρίγκιπας εμφανίστηκε με κοντό σορτς και κάλτσα δίπλα στα αδέλφια του, πρίγκιπα Γεώργιο και πριγκίπισσα Σάρλοτ, η συμπεριφορά των οποίων ήταν υποδειγματική – σε αντίθεση με τη δική του.

Πριν καλά – καλά αρχίσει η εκδήλωση, ο μικρός Λούις είχε εμφανώς βαρεθεί και τραβούσε συνέχεια την Κέιτ από το φουστάνι για να φύγουν. Αφού είδε και απόειδε, ο πρίγκιπας…αυτονομήθηκε και άρχισε να ενοχλεί αγνώστους, προσπαθώντας να πιάσει κουβέντα μαζί τους. Πήρε, επίσης, την πρωτοβουλία να πάρει μόνος του τα δώρα του. Κάποια στιγμή, που τρόμαξε ότι χάθηκε, άρχισε να τρέχει ανάμεσα στο πλήθος, αναζητώντας τον πατέρα του, ενώ κατέληξε ξανά στο πλευρό της αδερφής του, στην οποία έδωσε ένα μπουκέτο λουλούδια που απέκτησε με κάποιον τρόπο στην πορεία.

Από την «καταστροφική» εμφάνιση του μικρού δεν έλειψαν φυσικά οι γκριμάτσες και τα «σκέρτσα», για τα οποία είχε γίνει γνωστός και στο παρελθόν. Δείτε τα βίντεο – ντοκουμέντα:


Τον βασιλιά Κάρολο στη χριστουγεννιάτικη έξοδό του στο Σάντριγχαμ ακολούθησαν, πέρα από την οικογένεια των Κέιμπριτζ, η βασίλισσα Καμίλα, Ζάρα και ο Μάικ Τίνταλ, ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η Σόφι Ουέσσεξ με τη λαίδη Λουίζ Γουίνδσορ και τον γιο τους Τζέιμς, καθώς και η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της Εντουάρντο Μαπέλι Μότσι και τον γιο του Γούλφι.

Εμφάνιση-έκπληξη στην εκκλησία έκανε και ο έκπτωτος πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος εθεάθη μαζί με τη μικρότερη κόρη του πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της Τζακ Μπρούκσμπανκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις