Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Πλεύρης: Πληρώνει ακριβά τον έρωτα η Βανδή – O Yπουργός ανακοίνωσε πρόστιμο στο Kέντρο γιατί κάπνιζε ο Mπισμπίκης


Πλεύρης: Οι φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή κάνουν τον γύρο των social media.

Και όπως φαίνεται, τις είδε και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν διαδικασία για να επιβληθεί πρόστιμο για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

Σε ανάρτηση στο Twitter, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κοινοποίησε φωτογραφία από το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, στην οποία εμφανίζεται ο Βασίλης Μπισπίκης να κρατά τσιγάρο.

«Με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν» γράφει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας. «Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ», τονίζει ο Θάνος Πλεύρης.

Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ https://t.co/3e2BhYBBN2

— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) December 26, 2022



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις