Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Μπάκχμουτ: Εγκαταλείπουν ατάκτως τις θέσεις τους οι OYKPANOI – Περικυκλώθηκαν Αμερικανοί στο δάσος του Γιάσιβ Γιαρ (βίντεο) Ο.Αρεστόβιτς: «Οι δυνάμεις μας έχουν υποστεί βαριές απώλειες» - Επίσημη παραδοχή από το Κίεβο ότι χάνουν την πόλη


 Θεόφραστος Ανδρεόπουλος 

Oι Ρώσοι διέσπασαν πλήρως τις ουκρανικές γραμμές άμυνας στο Μπάκχμουτ και η 57η ουκρανική Ταξιαρχία βρίσκεται σε άτακτη υποχώρηση από την βόρεια Οπίτνε προς τις δυτικές συνοικίες.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας Αμερικανοί και Αγγλοσάξονες μισθοφόροι (πρώην στρατιωτικοί των αντίστοιχων στρατών των χωρών προέλευσής τους) έχουν εγκλωβιστεί στο δάσος περιμετρικά του Μπάκχμουτ προς το Γιάσιβ Γιαρ όπου οι Ρώσοι με χθεσινό βραδινό αιφνιδιαστικό ελιγμό τείνουν να ολοκληρώσουν την περικύκλωση της πόλης σε ότι αφορά την περίμετρο.

Ρωσικός ελιγμός έγινε και βορειοδυτικά του Μπάκχμουτ, επίσης με κατεύθυνση το Γιάσιβ Γιαρ.

Μέσα στην πόλη οι Ουκρανοί έχουν αφήσει τις θέσεις του γύρω από τον ποταμό Bakhmutka και στις δύο όχθες του ενώ υπάρχουν αναφορές πως οι Ρώσοι βρίσκονται ήδη στο κέντρο της πόλης.

Ο ίδιος ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Ο.Αρεστόβιτς παραδέχτηκε σήμερα ότι οι ουκρανικές δυνάμεις υφίστανται βαριές απώλειες.

Το Κίεβο παραδέχεται πάντοτε τις απώλειές του συνήθως πριν την απόσυρση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις