Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Αστυνομικός τραυματίστηκε από τα πυρά συμμορίας POMA σε καταδίωξη: Δεν πυροβόλησε γιατί έτσι τον διέταξαν Με αίμα πληρώνουν οι αστυνομικοί τις «Kατευθύνσεις» του T.Θεοδωρικάκου

 Αστυνομικός δέχθηκε τις σφαίρες συμμορίας Ρομά σε αστυνομικό μπλόκο!

Συγκεκριμένα, δύο αστυνομικοί στο Ποντισμένο του δήμου Ηρακλειάς Σερρών διενεργούσαν ελέγχους σε αυτοκίνητα της περιοχής.

Η περιοχή περιμετρικά της πόλης ελέγχεται από οπλοφόρους Ρομά οι οποίοι διακινούν συστηματικά ναρκωτικά και λαθραία προϊόντα.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε Ρομά χωρίς άδεια οδήγησης δεν σταμάτησε στον έλεγχο και τότε ακολούθησε καταδίωξη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, Αναστάσιο Αραμπατζή, άμεσα συγκεντρώθηκε μια ομάδα 15 – 20 ατόμων Ρομά με σκοπό να σταματήσει τον έλεγχο. Οι ίδιοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και υπήρξε συμπλοκή.

Τα δύο οχήματα κατασχέθηκαν. Οι τρεις δράστες είναι γνωστοί στην αστυνομία και έχουν ήδη συλληφθεί, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Οι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν ανήσυχοι. «Από εδώ και πέρα είναι τα όρια. Δεν μπορείς να περάσεις, δύσκολα. Κάνουν ό,τι θέλουν», αναφέρουν.

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε για την συμπλοκή: «Σταμάτησε κάποιο τσιγγανάκι για δίπλωμα να τον ερευνήσουν και του είπαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα, το παιδί δεν πήγαινε. Πήραν τηλέφωνο λέει, ήρθε ο πατέρας του.

Ο αστυνομικός μπήκε μέσα στο αμάξι το δικό του για να πάνε στο τμήμα. Τελικά αυτός πήρε φόρα, τον έφτασαν δεν ξέρω και εγώ που, έφαγε ξύλο το παιδί, σπάσανε το περιπολικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις