Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Tι ισχύει με τον καιρό των Χριστουγέννων – Tα πρώτα στοιχεία για την επόμενη εβδομάδα


 Παραμένει η μεγάλη διχογνωμία για τον καιρό των Χριστουγέννων στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ενώ από τις 19 Δεκεμβρίου τα στοιχεία δείχνουν πτώση της θερμοκρασίας.

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός από την Πέμπτη (15/12) στην Ελλάδα, ωστόσο αύριο Τετάρτη (14/12) βροχές θα εντοπίζονται στη Δυτική Ελλάδα, ενώ από το βράδυ αναμένεται να επηρεάσουν την Αθήνα.

Η Αττική έχει μεγάλες πιθανότητες να δει βροχές από αργά το απόγευμα, αύριο, ενώ και η Θεσσαλονίκη θα έχει μουντό καιρό από το πρωί.

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ο καιρός θα θυμίζει… άνοιξη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά από το βράδυ της Κυριακής ο καιρός θα αρχίσει να «κρυώνει».

Η επόμενη εβδομάδα φαίνεται να ξεκινάει με πτώση της θερμοκρασίας και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

Τι καιρό θα έχουμε τα Χριστούγεννα;

Στην πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκης, νωρίτερα, ο μετεωρολόγος έκανε λόγπ για… Πασχούγεννα, ωστόσο ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε ξανά πως υπάρχει μεγάλη διχογνωμία για τον καιρό των Χριστουγέννων.

Ο παρουσιαστής του καιρού της ΕΡΤ σημείωσε πως για την ημέρα των Χριστουγέννων και μετά, δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο για τον καιρό, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Αυτό που τόνισε ο Σάκης Αρναούτογλου, είναι πως το επόμενο 48ωρο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η εικόνα για τον καιρό των Χριστουγέννων και την τάση για τις επόμενες ημέρες μετά τις 25 Δεκεμβρίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις