Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Νέο trend στο TikTok – «Ντύσε την μαμά σου σαν κι εσένα»

 


Το μήλο θα πέσει κάτω από την μηλιά. Το νέο trend στο TikTok σας καλεί να ντύσετε την μητέρα σας, σαν να είναι… εσείς. Διάσημοι και μη έσπευσαν να πραγματοποιήσουν την νέα πρόκληση και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Η τάση «να μετατρέψω τη μαμά μου σε εμένα» πλημμυρίζει τα feed. Σύμφωνα με το viral trope, τα κλιπ ξεκινούν δείχνοντας την γκαρνταρόμπα των μαμάδων και μετά παρελαύνουν με τα ρούχα της κόρης τους. Οι θεατές υπερασπίζονται τις μεταμορφωμένες μαμάδες, αποκαλώντας τις «cool af».

Ένα δίδυμο μητέρας-κόρης συγκέντρωσε πάνω από 36 εκατομμύρια προβολές στο κλιπ τους, που δημοσιεύτηκε από την TikToker Nadine Bloch (@nadinebloch). Αφού έκανε έφοδο στην ντουλάπα της κόρης της, η μαμά της Bloch φόρεσε ένα ολόμαυρο σύνολο, με ζώνη Dior, κομψές αποχρώσεις και λευκές γούνινες μπότες μέχρι το γόνατο.

Αυτά είναι τα πιο viral ΒΙΝΤΕΟ του TikTok για το 2022


Από το trend δεν μπορούσε να λείπει η Chiara Ferragni.


Μια χρήστης χρησιμοποίησε τη γιαγιά της, η οποία εμφανίστηκε με ένα ντεκολτέ, γυαλιά ηλίου σε σχήμα φλόγας και ένα δερμάτινο μπουφάν – μια έντονη αντίθεση από το λευκό και ροζ πλεκτό πουλόβερ της γιαγιάς.Το κλιπ, που δημοσιεύτηκε από την TikToker @greta_e, κέρδισε 11.8 εκατομμύρια προβολές, συμπεριλαμβανομένων πολλών που επευφημούσαν τη γλυκιά γιαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις