Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Το VICE συνάντησε Έλληνες «Illuminati»


 Πρόσωπα που βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία της μιλούν για τις διαφορές με τον τεκτονισμό, την αλληλοβοήθεια μεταξύ των μελών της αδελφότητας και την ύπαρξη πολιτικών προσώπων στις τάξεις τους

Η «Μεγάλη Συντεχνία της Ελλάδας της Αδελφότητας του Φωτός», ιδρύθηκε το 2015 και είναι μια Ελληνική Αδελφότητα Illuminati. Έχει υπό την επίβλεψή της Κολλέγια (όπως αποκαλούνται οι χώροι συνάντησής τους) σε οκτώ χώρες, μεταξύ των οποίων είναι η Ρουμανία, η Σουηδία και το Κονγκό.

Η «αλυσίδα» της αδελφότητας μετράει μέχρι στιγμής περίπου 380 μέλη και αποτελεί ένα κλειστό club στο οποίο δεν είναι εύκολο να μπει κάποιος.

Όπως αναφέρουν και στην επίσημη ιστοσείδα τους: «σκοπός της Αδελφότητας είναι να καταστεί η Ανθρώπινη Φυλή (χωρίς καμία διάκριση φύλου, εθνότητας, θρησκεύματος, σεξουαλικού προσανατολισμού), μια ευτυχισμένη οικογένεια, διατηρώντας ή και αποκτώντας, τα αναφαίρετα δικαιώματα του αυτοπροσδιορισμού και της αυτοδιάθεσης, της ισοτιμίας, της ισότητας αλλά και να παλεύει υπέρ των Δημοκρατικών και Κοσμικών μεταρρυθμίσεων, οι οποίες απελευθερώνουν τον άνθρωπο».

Το VICE και ο δημοσιογράφος Αντώνης Κωνσταντάρας, συνάντησαν τον Α’ Μεγάλο Διδάσκαλο, τον Μέγα Καγκελάριο και ένα Μέλος του Μεγάλου Συμβουλίου της Αδελφότητας.

Η συζήτηση που προέκυψε έγινε σε ένα σκάφος επειδή, όπως οι ταυτότητές τους, έτσι και το μέρος όπου πραγματοποιούν τις συναντήσεις τους, πρέπει να παραμείνει μυστικό. Τα τρία μέλη της Αδελφότητας μίλησαν για τον Ιλλουμινατισμό, τις διαφορές του με τον Τεκτονισμό, τους στόχους του και την πιθανή ύπαρξη πολιτικών προσώπων στις τάξεις τους.

Δείτε το βίντεο ολόκληρης της συνέντευξης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις